ElmaB
|
Ovo je sa statusa njenog oca na fb: Mersudin Ramakic Ramakić Amela Piralic Delic ♥ U petak je na Ajnin račun uplaćeno još 340 km od 17 knjiga "Tine,sine moj" Radmila Solesa-Cetić. ...danas gledamo kako Ajna trči, a do neki dan je jedva hodala... "ČUDO!",kažu doktori u Beču,i za Ajnu i za 105.000 eura skupljenih u misiji spašavanja života... a ja kažem,nije to čudo...To je LJubav...To je Čovjek! ♥ Sviđa mi se · · Prati objavu · Januar 8 u 5:03 poslije podne ...u blizini: Bihac, Federation of Bosnia and Herzegovina Elvina Kozlica, Anela Selimović i 2 drugih se ovo sviđa. Amela Piralic Delic ♥ Tin nastavlja svoju misiju i donosi ljubav, a to je učinio i u životima ovih dobrih duša: Aida Delić, Elvina Vojic Mesic, Nasiha Ibric, Nenad Paravina, Merima Sabic Topalovic, Diana Ramović, Ivana Mehičić, Vildana Šehić Šušnjar, Alagić Romana, Azra Kilim Alibegovic. Edo Alibegović, Naida Muhamedagić, Harisa Dzumhur, Gordana Bojanovic Sivcevic, Sanela Piralic-spitzl ♥ Januar 8 u 5:04 poslije podne · Sviđa mi se Amela Piralic Delic Ali još nije gotovo, Ajna će na liječenju provesti, najvjerovatnije 2 godine,i treba i dalje našu pomoć! Pozivom na broj 090-292-013 donirate 3 km; kupovinom knjige 20 km. Do sada je po Bišću i cijelom svijetu(Beč,Jordan, Amerika, Ljubljana,Banja Luka, Švicarska, Srebrenik,Njemačka...) otputovalo 78 knjiga ♥ Hvala LJUDIMA! Januar 8 u 5:04 poslije podne