RE: Koje pelene koristite? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Oprema za bebe

Poruka

I love youu -> RE: Koje pelene koristite? (10.5.2013 10:15:47)

IZVORNA PORUKA: sirnica

Uđoh ja malo da vidim šta se priča o pelenama[sm=smiley36.gif]dumam koje da kupim za početak. S velikim dječakom sam zadnje vrijeme pelenskog staža koristila lumpi i bila zadovoljna, ali njih nema manjih od broja 3. Kontam za početak krenuti s 1 i 2 baby love, pa onda preći na lumpi. I love youu, to što malena kiše nemoj da te brine, bebe prva dva mjeseca na taj način izbacuju višak vode iz organizma (tako nama rekla pedijatrica)-nije znak prehlade, a to što se upiški pri presvlačenju i to je refleks, još dječaci ne uhelaće samo pelenu nego sve oko sebe, uključujući i mamu[sm=jezicek.gif]

Mi smo tako keenuli sa babylove jer lumpi nema manjih od 3.A onda cemo odma preci na njih dok malo narastemo.Ja odma mislim evo je prehladit ce se, e super nek onda kise [sm=smiley36.gif]Sreca pa je curica pa piski u pelenu, a mogu misliti kako deckici piske [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

I love youu -> RE: Koje pelene koristite? (16.6.2013 17:50:54)

Moze li mi neko reci od koliko kg su pelene lumpi 3 i koja im je cijena?

Sedina 30 -> RE: Koje pelene koristite? (16.6.2013 22:06:53)

I love you od 4 do 9, i čini mi se da je 56 kom oko 18 km

mamma mumi -> RE: Koje pelene koristite? (16.6.2013 22:35:16)

Agyliti-Label- francuske, u Interexu, 62 kom 5 23 km, meni extra

I love youu -> RE: Koje pelene koristite? (17.6.2013 8:51:39)

IZVORNA PORUKA: Sedina 30

I love you od 4 do 9, i čini mi se da je 56 kom oko 18 km

Hvala ti za info, ma mi do sad koristili babylove 2, medjutim propuste mi cesto, a I nema nesto br 2 u dm-ovima, sve sam skoro obisla.Pa reko da kupim sad te lumpi 3, jer oni nemaju manje.Jel ih ti koristis? Sad bi mi trebala imati oko 4, 5-5 kg pa mozda joj te I ne budu velike.

Sedina 30 -> RE: Koje pelene koristite? (17.6.2013 10:42:18)

Nece joj biti velike, samo ih fino namjesti, mom su već pa male, a ima 6 kg, a lumpi može do 9. ja sad 4 koristim. meni su dobre lumpi, ne propustaju, jedino ako ih ne namjestim dobro,nekako su mi prirodnije od pampers p. A koristila sam i baby love, od njih mi je imao osip po stomaku.

I love youu -> RE: Koje pelene koristite? (17.6.2013 12:43:14)

Sedina, nista onda idemo kupiti br 3. Nije moja imala osip od babylove, ali cim se ukaki ja trcim da je presvucem da ne prodje, i to dosta puta prodje pa se onda patim perem, bas mi vise dosadilo. A cula sam da su i lumpi tanje pelene a sad vrucina pa eto taman.

mamina princeza -> RE: Koje pelene koristite? (17.6.2013 12:56:03)

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Agyliti-Label- francuske, u Interexu, 62 kom 5 23 km, meni extra

i mi smo ove slucajno kupili i nisu nam lose...:) vjerovtano cmeo ih i nastaviti kupovati :)

cipi -> RE: Koje pelene koristite? (20.6.2013 23:54:59)

mi smo prvih par dana koristili babylove, ali cesto su mi propustale pa smo uzeli pampers koji sam koristila s prvom kcerkicom cijelo vrijeme i prezadovoljni smo. ne znam ima li razlike u cijeni, pampers dvojka koju mi sada uzimamo je 28 KM i par feninga, 98 kom, a uz pakovanje uvijek dodje i neki poklon. uzimam one u zutom pakovanju. vidjela sam da ima i bijelo pakovanje, taj nikad nisam probala osim uzoraka koje sam dobila u porodilistu i strasno su mi smrdili na novo hahahha, a s prvom kcerkom kad je vec bila malo veca isprobala sam one u narandzatom pakovanju - sleep and play i onako za navecer bas i nisu jer propuste, ali za preko dana su super i tanje su od onih pampersica u zelenom pakovanju
u svakom slucaju moj glas ide za pampers[sm=smiley20.gif]

Jeca_Perec -> RE: Koje pelene koristite? (28.6.2013 8:39:51)

da li ste zadovoljne sa pelenama Iva iz cm-a?

tajra26 -> RE: Koje pelene koristite? (28.6.2013 8:51:12)

za one koje koriste pampers u DM-u na akciji 29 i nesto +gratis dekica pa eto da znate

MicoTico -> RE: Koje pelene koristite? (28.6.2013 9:01:46)

Sa curicom smo većinom koristili pampers, a onda se pojavila i Violeta, pa smo kombinovali, ali je ona brzo i ostavila pelene.
Sinu sam kupovala babylove, i to sam čitala po netu da su majke dječaka bile najzadovoljnije tim, pa ja ko uzela i stvarno su nam se pokazale super.
Meni pampers premiun (čini mi se da se tako zovu, ono vijelo pakovanje) bile katastrofa, a najskuplje.

Alverde -> RE: Koje pelene koristite? (2.7.2013 2:01:17)

Imam problem,bebi je mjesec dana i od samog starta koristimo pampers premium care,uzas od pelene jer propusta kako 1 tako i 2,beba mi se nocu budi sva mokra,sad ne znam koje da joj isprobam a da ne propustaju?ima li pampers neku drugu vrstu da ima vecu moc upijanja?

DISANA -> RE: Koje pelene koristite? (2.7.2013 7:47:02)

Probaj pampers obični-plavo zelena ambalaža. Moja curica ima 3 mjeseca i nikada nam nije prokazao

Crnkica -> RE: Koje pelene koristite? (2.7.2013 18:44:41)

Neznam kako se mnoge mame žale na Pampers pelene,mene su osvojile,najbolje su istina možda ne sve,ali koje sam ja koristila najbolje su posebno sad koristim Pampers baby active tj.4 mirišu i najtanje su i najmekše.Sad koristim peleneMilette 4+ koje sam dobila na poklon i zadovoljna sam.....

Alannah -> RE: Koje pelene koristite? (2.7.2013 23:22:47)

IZVORNA PORUKA: Alverde

Imam problem,bebi je mjesec dana i od samog starta koristimo pampers premium care,uzas od pelene jer propusta kako 1 tako i 2,beba mi se nocu budi sva mokra,sad ne znam koje da joj isprobam a da ne propustaju?ima li pampers neku drugu vrstu da ima vecu moc upijanja?

Probaj neke druge koje nisu Pampers,nama su u tom periodu( a i danas) bile dobre babylove i violeta.Sad smo na Violeti jer su mekanije,a nijedne nisu propustale.

Silver -> RE: Koje pelene koristite? (2.7.2013 23:58:08)

IZVORNA PORUKA: Alverde

jedne prilike smo morali kupiti premium care i odmah su propustile...a inace uvijek koristimo pampersove activ baby i mekse su, sire malo kao model i nikad nam nisu propustile! [sm=smiley1.gif]

visnjica1 -> RE: Koje pelene koristite? (12.8.2013 22:03:31)

Moze li mi neko reci koliko kostaju pampers baby- dry 84 komada u kartonskoj kutiji

Apotekarka -> RE: Koje pelene koristite? (12.8.2013 22:05:40)

Zbog pampersa br 3 morali smo preci na violetu uzasno su parfemisane nekim smrdljivim mirisom i dijete se mokro budi a kao 3+...

visnjica1 -> RE: Koje pelene koristite? (12.8.2013 22:11:38)

Ja sam prezadovoljna pampersom baby dry zna spavati od 9,do 10h ujutru i pelena ne propusti

Medić* -> RE: Koje pelene koristite? (12.8.2013 22:13:39)

Koristimo babylove i violeta. Za sada nam odg. Vidjecemo kada bude bebara veca.

Full Moon -> RE: Koje pelene koristite? (12.8.2013 22:14:11)

Generalno je razocarenje u pampers, mislim ne znam sta se desilo, ali svima propustaju, mi smo sad sretni sa Lumpi pelenama[sm=bravo.gif]

visnjica1 -> RE: Koje pelene koristite? (12.8.2013 22:18:03)

A koje proizvodjac tih Lumpi pelena zvuci mi poznate ???
Ja koristim od prvog dana pampers i zaista sam zadovoljna koliko sati ,izdrzi, a ne propusti

bebaa -> RE: Koje pelene koristite? (12.8.2013 22:28:13)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Generalno je razocarenje u pampers, mislim ne znam sta se desilo, ali svima propustaju, mi smo sad sretni sa Lumpi pelenama[sm=bravo.gif]

i mene ste nafurale na lumpi...prvo kupih malo pakovanje da provjerim kako će mali reagovati a danas odem i kupim veliko....ma ja sam prezadovoljna......ne puštaju aama baš nikako i ne smrde,da prostite na izrazu.......i jeftinije su......[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bebaa -> RE: Koje pelene koristite? (12.8.2013 22:28:44)

IZVORNA PORUKA: visnjica1

A koje proizvodjac tih Lumpi pelena zvuci mi poznate ???
Ja koristim od prvog dana pampers i zaista sam zadovoljna koliko sati ,izdrzi, a ne propusti

merkatorova robna marka......

Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>