Alannah -> RE: Koje pelene koristite? (28.2.2013 10:57:02)
|
IZVORNA PORUKA: Adria Ženice, da ja vas pitam nešto vezano za pelene... recite vi meni, pošto ja zastupam stav da na pelene ode pola bogatstva mjesečno, a neki iz moje okoline tvrde da to ne mora biti pravilo jer ne mora se kao djetetu i preko dana čitav dan držati pelena na guzi, ne mora mu se ni mijenjati kad se samo jednom upiški, tamo vamo... da ja pitam vas iskusne mame, koliko u prosjeku mjesečno trošite na pelene? I kad je beba skroz mala i kad malo odraste ima li razlike? Malom ce za koji dan 5 mjeseci. Potrosim mjesecno dva jambo paketa,znaci oko 60-65 KM. Otprilike svaka 2-3 sata ga presvucem,nekad malo vise prodje,nocu jednom ili nijednom,kad odem mami,ona ga svakih sat presvuce[sm=smiley1.gif]. Eto tako je nekako od pocetka,s tim da u onim manjim brojevima dodje vise pelena,nego u 4.ci koju sad koristimo.Ne znam je li puno ili nije,prije bebe sam mislila da ce mi trebati kamaru para mjeseno za njega,a u stvari osim pelena i kreme,nista mu mjesecno vise ne treba.Odoh off topic[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|