malena sharena -> RE: Koje pelene koristite? (27.5.2010 9:54:20)
|
mamina cura, ja preko tetri stavljam nepromocivu svedsku pelenu (ne znam koliko je to slicno melini gacama) i ogromna je razlika u odnosu na jednokratne. Prvo, dok smo koristili jednokratne uvijek mi je pelena bila nekako topla kad je skinem. Odkako mu stavljam tetre to se nikad nije desavalo. Drugo, kad se ukaki ili upiski, bebac puno ljepse mirise, jednostavno nema onog ruznog smeka koji daje vjestacki materijal. I da napomenem da mi ne koristimo nikakve kreme za guzu jer jednostavno nema potrebe - guza ko jabuka, da je gricnez. I treba praviti razliku izmedju tetra pelena u koje su nas umatali i platnenih koje recimo pravi mamina cura. Ove moderne platnene su dosta lakse za odrzavanje jer se ne moraju peglati (mada ja i tetre ne peglam ako nemam vremena), kod mene se i brzo suse jer ima dosta vjetra i sunca na mom balkonu. Cak ih i otkuhavam pri svakom pranju, a izgledaju kao nove iako ih koristim vec pola godine. Jedino sto su za moj dzep skupe da bih potpuno presla na njih. Osim toga, bebaca nekako najvise volim vidjeti umotanog u bijele tetre, k''o paketic [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] , bas uzivam u tom prematanju svaki put. I odgovorno tvrdim, jer koristila sam i jedne i druge i trece, da ni moderne ni klasicne platnene pelene ne uzimaju nista vise vremena mami od jednokratnih.
|
|
|
|