Ilhana RR -> RE: Koje pelene koristite? (17.2.2010 23:40:25)
|
Da neotvaram temu zamislite ovo... Stigao mi je mail od pelena koje ja koristim mojoj maloj koji slijedi ovako: Hej Ilhana Dali vam sta znaci ako pelene budu izgledale drukcije jedno kratko vrijeme Mislimo da je tužno, ali je na žalost ništa ne možemo učiniti nešto o tome. To je samo stampa na pelenama. U Osim toga, pelena je isti kao i uvijek. Razlog tome je; Tvornica, koja inače radi fantastičan posao izrade Libero pelena, trenutno ne može isporučiti naše normalan tlak. To znači da izvan pelene je bijela ili ima drugačiji uzorak od normalne. Ali ovo je, dakle, samo ukras na vanjske - pelene izrađene su kao i obično i imaju istu kvalitetu za vas i vaše dijete kao što ste navikli. Nadamo se da ćete moći napraviti sami biti strpljiv dok Libero opet su popularni pritisci na pelene. Cijenimo komentare primamo do nas, da mnogi roditelji imaju ugodne razgovore s djecom oko oblika. Da li morate reći priču ili nešto otpjevati pjesmu dok su oni vratiti? Srdačan pozdrav Mia Westlund Prevod je vecinski preko google translatora :P neda mi se prevoditi... Ja inace koristim ove pelene i uclanjena sam u klubu radi popusta... Mislim WHO CARES kakve slike imaju na pelenama, najsretnija bi bila da ostanu bijele kao sto ce biti jedno vrijeme... =)
|
|
|
|