Chuchi -> RE: Koje pelene koristite? (8.1.2010 13:25:00)
|
Odavno nisam komentarisala pelene (tacnije od onda kada nas je pampers nasamario) ali eto sad cu, da kazem da mi vec 3 mjeseca ne koristimo vise pampers. Leni je alergican na njih, kako samo nisam to odmah skontala, [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Nekoliko puta mu se guza izasula, mazali svime i svacime, i taman prodje, ali cim se djete 2-3 puta dnevno ukaki guza bude sva ko pecena. to su plikovi, rane... uhh i na kraju uzmemo violeta pelene, i vise nema tih problema, moze kakiti koliko hoce, ali guza je zdrava i mekana. vec 4-5 mjeseci koristimo br5 jer Leni ima debele butine, i guzu, pa svako jutro ustaje mokar a ako se ukaki odmah mu sve prodje sa strane, tako da smo morali uzeti vece pelene nego sto je njegova kilaza. Jos sam primjetila da se to desavalo i sa pampersom br5, ali sa violetom nije tako. NIsta ne prolazi sa strane koliko god da se ukaki. Probali smo mi i babylove, i molfix, ali violeta nam je najbolje pristajala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] E jedino nismo ove lumpi, pa cemo morati uzeti jedno malo pakovanje da ih isprobamo [sm=duda.gif]
|
|
|
|