Lejla Ka -> RE: Kapsule Herba Fast/iskustva (18.4.2013 10:45:47)
|
IZVORNA PORUKA: cubica Raja moram da podjelim iskustvo sa vama i da vas pitam za savjet. Vec dva mjeseca koristim shake proizvof Herbalife-a koji je na bazi soje. Imam izvrsne rezultate. Prije nego sam pocela koristiti sam se raspitivala na sve strane i stvarno cula svakakvih iskustava i nekih losih i dobrih. Ja za sada nemam lose iskustvo izgubila sma skoro 10 kg za vise od mjesec dana i osjecam se nekako puna energije. Ima li neko da je koristio prije ovaj proizvod? kad je prestao sa koristenjem jel imao neke nus pojave ono jojo efekat i to :D ja sam u biti imala nekih 15 vise nego bih trebala, prestala pusiti pa sam se bas opustila :D i sad mi je ovo kako imam 10 manje ok, jos jedno pet i bila bih presretna, al interesuju me i druga iskustva. Sad sam gore procitala da neki imaju losa iskustva al moze biti da je to do organizma, me nora da znaci da je za svakog isto :) Ja sam uzimala HL (godinu nakon prvog poroda), i imam pozitvno iskustvo kad sam se baš zdušno pridržavala režima. Smršala sam koliko sam htjela, nije išlo prebrzo, ali je išlo konstantno i dovoljno brzo da motiviše. Nisam imala jojo efekat zato što se nisam vratila starom načinu ishrane nakon prestanka uzimanja šejka. Obroci su mi nakon HL bili odmjereni i održala sam kilažu do nove trudnoće. Nakon druge trudnoće, kad je došao vakat [sm=smiley36.gif] pokušala sam opet međutim nisam se mogla disciplinovati, mnogo sam zabušavala, jela između obroka i nisam postigla nikakve rezultate pa sam odustala. Meni je HL bio dobar da mi da neki program koji moram slijediti, a bio mi je zasitan tako da nisam trpila glad. U tom nekom periodu koliko sam ga uzimala (6-7 mjeseci) nekako mi se i apetit (i samokontrola [sm=smiley36.gif]) sveo na neki umjereni nivo tako da se kilaža kasnije održavala. Nema čudotvornih preparata (osim podvezivanja želudca, no to je ipak preradikalno za nas što imamo malo viška), sve ja zapravo na čovjeku i njegovom organizmu. Kao mlađa sam buno lakše i brže gubila kilograme, sad uz puno više truda i zalaganja potižem puno manje rezultata. Sve to ima svog uticaja. Da makar nisam poguzija i da ne volim dobro pojest [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|