Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja već pijem drugu kutiju i ništa ni grama a koštale su 23 km...ma čula sam da na nečiji organizam i ne djeluju i čujem da nemaju jo-jo efekat,mnogi su smršali a kilogrami se nisu vraćali,pokušat ću još malo možda je greška što ne pijem vode puno jer je inače ne volim....
ja sam eto ispile dvije kutije i natjerala se na vodu ali ništa ni grama....ali ja toliko i ne histerišem prvi put sam probala tablete za mršavljenje jer treba da smršam 3-4 kg pa kako nije uspjelo sa herba fastom ne jedem već 12 dana obični hljeb nego samo integralni kupujem crni i osjećam se puno bolje nisam natrpana a nisam ni gladna super,probajte tako.......SRETNO SVIMA
Draga Adann sestra moje kume je smrsala 9 kg za 2 mjeseca koristeci Herbafast ... Ali je hljeb svela na jednu snitu dnevno (crni naravno) izbacila sve gazirane napitke i grickalice...cak je i slatkise svela na minimum (to joj je najteze palo)...jela voca (ali ne banane) i pila dosta vode... pa eto ako ti to moze pomoci...
ma ja sam patoloski hipohondar samo cekam da me nesto zaboli i vec svakakvi haosi u glavi,pa me naravno sad i herbafast uplasio a sutra pocinjem drugu da pijem
nisam ja imala s tim problema,čak sam se osjećala bolje nego inače....ni natrpano ni ništa ali pošto nema rezultata prestala sam pa krenula na drugu stranu...ja sam samo čitala da može se upočetku korištenja javiti osjećaj suhoće u ustima a za nadutost baš i ne znam.....sorry
počela sam piti herbafast na preporuku prijateljice.... i prije 2 dana. tek sada sam se detaljnije raspitala o nemu i čitala malo forume. stekla sam dojmam da djeluje samo kada piješ dovoljno tekućine...jedeš manje obroke i ne jedeš poslije 18 sati......paziš na ishranu ne piješ sokve ni gazirano ni slatko. pa u tim uvjetima mi ne trba ni herbafast da smšavim pa svaki put kada sam se tako hranila i više kretala ...sam bez ikakvih dodatnih preparata smršavila. ne vidim u čemu je poanta...ovog proizvoda možda na psihičkoj bazi pijem pa ne smijem....jest...moram pit.... ovo mi se čini kao samo još jedna prevara mislim da sa pravilnom ishranom ...majim obrocima koji se navode...dosa voća i više kretanja mogu smršat ako ne i više bez ikakvih proizvoda
počela sam piti herbafast na preporuku prijateljice.... i prije 2 dana. tek sada sam se detaljnije raspitala o nemu i čitala malo forume. stekla sam dojmam da djeluje samo kada piješ dovoljno tekućine...jedeš manje obroke i ne jedeš poslije 18 sati......paziš na ishranu ne piješ sokve ni gazirano ni slatko. pa u tim uvjetima mi ne trba ni herbafast da smšavim pa svaki put kada sam se tako hranila i više kretala ...
Naravno, nema čarobne tablete. Tabletama samo možete želudac uništiti, i to trajno.
Ma mi zene cemo sve probat za ljepotu Evo i ja razmisljam o tim tabletama..ako ne skinem ove kile za koji mjesec,onda cu da pokusam sa tabletama.Ipak je ostalo nesto od poroda.
Moja je drugarica sa herbafastom skinula čak 13 kg,ali pola od toga je vratila,kad je napravila pauzu(valjda ima neki period kad prestaješ piti te tablete ako sam je dobro shvatila). Sad je na 6 kg manje nego prije
Gdje se moze kupiti zuti caj Nisam ga u Tuzli nigdje vidjela?
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
JA ću sutra akobogda krenuti u potragu za ovim čajem, mada mi pravo čudno izgleda na onoj fotografiji, ali idemo u potradu.
IZVORNA PORUKA: lely
Alma ako pronadjes javni gdje ima,pa moglo bi se probati. Potrazit cu i ja
IZVORNA PORUKA: adannn
Mamica 87,mama alma ja sam to tek danas našla na int,ali znam da ovaj proizvođač ima u dm-u Enciana,pa probajte tamo i ja ću sutra vidjeti.Na Hrvatskim stranicama ga straaašno hvale,pa et da probamo...... Takođe sam vidjela da se mogu pronaći i u bolje opremljenim apotekama nadam se...... Ako nađete javite,i ja ću vama
Adann srce si dugujem ti veliiiku Milku ako upali
Uh lely,jesi mi zločesta..... I ja ga trebam piti a ti mi hoćeš veeeeeeliku Milku da kupiš
Uh lely,jesi mi zločesta..... I ja ga trebam piti a ti mi hoćeš veeeeeeliku Milku da kupiš
Sta cu moram malo
IZVORNA PORUKA: mamma mumi
a smiju li ga piti dojilje?
IZVORNA PORUKA: slono
Ja sam citav zivot bila ko šerafciger i sad nakon drugog poroda, ugojila se i bibam. Bas mi fino pa ne zelim mrsati, jer ce splasnuti cim pocnem raditi. Ali ako kojim slucajem ostanem zadugo ovakva, mozda pihnem malo tog caja.
Mamice u DM-U u tz ga nema,ja gledala juče.Ima taj proizvođač ENCIANA,ali samo neke kapsule,za pamćenje i sl.Još ću pokušati u apoteci u Mercatoru,pa vam javim......
Bas sam maloprije zamolila rodicu koja je bila u Titovoj da mi provjeri da li ima zuti caj u Sarajevo apoteci.Evo sad mi javlja da ima,znaci apoteka Sarajevo u Titovoj cjena je 20,05 km. Eto da znate
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
je li iko kupio ovaj caj i da li ima uspjeha da i ja probam? ovakva na more ne mogu
IZVORNA PORUKA: princeza
Ja sam kupila taj žuti čaj kod Katedraje na tramvajskoj stanici, ima radnja neznam kako se tačno zove a cijena mu je 19 KM
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Nema tog čaja koji može pomoći dok u glavi ne sredite svoje navike i ne promijenite način života. Zalud bačene pare.
IZVORNA PORUKA: babilon
IZVORNA PORUKA: princeza
Ja sam kupila taj žuti čaj kod Katedraje na tramvajskoj stanici, ima radnja neznam kako se tačno zove a cijena mu je 19 KM
I kako ide s cajem? Bas me znaima, razmisljam da ga i ja uzmem ali ak onema fajde da ne uzimam :D
IZVORNA PORUKA: poetesa
a može li se bilo koji čaj za mršavljenje piti kad se doji???
Ne može. Ustvari, ne bi trebalo.
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Nema tog čaja koji može pomoći dok u glavi ne sredite svoje navike i ne promijenite način života. Zalud bačene pare.
kratko i jasno.... i tacno
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
bas ovako
Ko o cemu ja o mrsanju Od kada sam na dijeti..tj;:pazim sto jedem pretrazujem google uz duz i poprijeko sve sto se veze za mrsanje, tako i ovi cudesni preparati i tablete sto svijet spominje.
Da li ste vi koristili neke..kako su pomogli, da li su uopce pomogli, rezultati..?
Kakva su iskustva sa ovim čajem? Kad se čita u novinama, sve sami uspjesi, pitam se da li oni ljudi baš govore istinu? Jer ako je istina, to je stvarno revolucionaran proizvod; neka žena za mjesec dana 5 kg, pa jedan djedica za 5 mj. - 40 kg !!!
IZVORNA PORUKA: TonkicaPalonkica
I wish..
IZVORNA PORUKA: cicana
uh draga da je meni, to bi zaista bilo super. I mene bas zanima dali neko ima iskustva s tim?!
RE: Kapsule za mrsavljenje/iskustva 31.5.2010 22:18:15
azraj
Sto se tice ovog cang slang caja moja mama ga je pila mjesec dana i drzala je uz to i un dijetu i smrsala 8kg,tako da mislim da i nema nekog efekta jer i bez toga je mogla garant skinuti ''-8kg sa un dijetom,al joj je regulisao probavu pa ako imate problema s tim onda ga nije lose uzeti.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 31.5.2010 22:20:50 >