bebaa -> RE: Muški polni organ :-) (15.2.2013 17:25:14)
|
i ovo iskopah na temi vicevi pa da malo osvjezimo temu... Žalba penisa (I on ima pravo glasa...) Žalba: Poštovana Upravo, Ja, Penis, ovim putem zahtevam povišicu, iz sledećih razloga: - Radim fizički posao. - Radim na velikim dubinama, bez ventilacije. - Uvek mi glava srlja prva. - Nemam prava na vikende, praznike i godišnje odmore. - Radim u vlažnim uslovima, na povišenoj temperaturi. - Ne plaćaju mi prekovremeno. - Moj posao me izlaže zaraznim bolestima. S postovanjem, Penis. Odgovor: Poštovani g. Penisu, Nakon pažljivog pregleda vašeg pisma, uprava je odbacila vaš zahtev za povišicom, iz sledećih razloga: - Ne radite ni 8 sati dnevno. - Umorite se i zaspite nakon kratkih perioda rada. - Često ne slušate naredjenja uprave. - Ne ostajete na naznačenim pozicijama i često posećujete druge oblasti. - Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulisali da bi počeli da radite. - Radno mesto je, kad vi odete, uvek u haosu. - Često ne poštujete neophodna sigurnosna pravila (nošenje zaštitne odeće i sl.). - Penzionisaćete se mnogo pre nego što napunite 65 godina. - Stalno dolazite i odlazite sa radnog mesta, noseći dve sumnjive vreće. S poštovanjem, Uprava.
|
|
|
|