Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: protiv krivotvoritelja hrane 12.11.2011 16:31:51
Anoniman
moguli te zamoliti da postavis ovo ovdje...ja ne downloadiram nista u sta nsam 100% sigurna da me nece inficirati ...a zivo me interesuje o cemu se radi
RE: protiv krivotvoritelja hrane 12.11.2011 17:28:05
Anoniman
Mada ti to vec znas,radis o prehrambenim firmama koji svojim reklamam o zdralju i prodaju otrov...
Ja svom sinu nikad nisam kupovala te hipp proziode niti bilo koje druge marke,kasice,sokove folove,jedna kasica godinu dana da stoji u tegli i da valja ,ma daj i nekk mi neko kaze da tu nema koncentrata i hemije ...
RE: protiv krivotvoritelja hrane 12.11.2011 17:41:53
škorpija
dadada u pitanju je teks iz slobodne bosne o foodwatcersima, koji raskirnkavaju lažne predstave o hrani poznatih proizođača, stvarno ja bih onu reklamu za kinder čokoladi i monte zabranila, niđe veze