Zar više nije dosta poskupljenja ? Došlo vrijeme da radim samo za režije i hranu. [sm=smiley13.gif]
"Petrović naglašava da bi najgore bilo ne govoriti o ovome i javno objašnjavati situaciju." Ma ja, narod glup, neki neće ni skontati kad dignu cijene, oni to tako i odrade, ušute se, i samo bum. Zašto bi govorili i objašnjavali ? Nismo ni toga dostojni, grozno šta nam rade.
Ovo sam danas pročitala i ne mogu da vjerujem da je Sarajevo najzagađeniji grad u Europi. Ja sam uvijek mislila da je Zenica zagađenija, što se tiče BiH, a ima i drugih industrijskih gradova, mislim otkud baš Sarajevo ? [sm=zmeden.gif]
pise da je SA jedini uzet od BiH gradova... ali nedavno procitah da je neko od nasih mjerenjem rekao da je i u BiH od svih gradova SA najzagadjeniji... pogotovo naselja Otoka i Stup...
Čula sam i ja da je Otoka najzagađenije naselje u SA, za Stup nisam čula. Ma ja opet nekako ne vjerujem da je Sarajevo najzagađeniji. Vala meni je i Kakanj zagađeniji od SA. Ili sam ja previše subjektivna ? [sm=smiley36.gif]
Ovo sam danas pročitala i ne mogu da vjerujem da je Sarajevo najzagađeniji grad u Europi. Ja sam uvijek mislila da je Zenica zagađenija, što se tiče BiH, a ima i drugih industrijskih gradova, mislim otkud baš Sarajevo ? [sm=zmeden.gif]
Ovo je strašno[sm=smiley19.gif] Cijelo vrijeme se dere na dijete dok ga hrani a nakraju videa ga tako tužno izgura tj istjera iz stolice[sm=smiley19.gif] Pretužno[sm=smiley19.gif] Glupača, treba joj oduzet i vlastitu djecu [sm=hudicek1.gif]
Ovo je strašno[sm=smiley19.gif] Cijelo vrijeme se dere na dijete dok ga hrani a nakraju videa ga tako tužno izgura tj istjera iz stolice[sm=smiley19.gif] Pretužno[sm=smiley19.gif] Glupača, treba joj oduzet i vlastitu djecu [sm=hudicek1.gif]