Daliyah92 -> RE: Friške vijesti ! (5.12.2012 13:00:14)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Dalia92 IZVORNA PORUKA: amra_sa Pihhhhhhhhhhhh što nisam muškarac, ovakva jedna bi mi sasvim odgovarala [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] http://doznajemo.com/2012/12/04/platit-ce-muskarcu-13-miliona-dolara-da-bude-njen-muz-ali-mora-biti-musliman-i-mora-je-seksualno-zadovoljiti-i-nece-zivjeti-zajedno/ " Ova vrsta braka dopuštena je u Saudijskoj Arabiji, iako je kontroverzna sa stajališta vjerskih propisa, a neki je čak smatraju legaliziranom prostitucijom. U biti, kao i u “normalnom” braku, supružnici sklapaju ugovor, a bazično, razlika je u tome što u Misyar braku, oni najčešće nastavljaju živjeti odvojeno, sa preziciranim pravima (npr. oko raspolaganja imovinom), a viđaju se da bi zadovoljili svoje potrebe kada to žele, ukoliko su ispunjeni određeni uslovi. " Čista laž!!! Nisam mogla šutati na ovu laž, to nije dozvoljeno u Saudijskoj Arabiji. A ova zena je samo jedna od mnogih koji zele da ocrne islamske zemlje. Oprostite sto sam malo drska ali stvarno me ljute ovakve lazi. [sm=hudicek1.gif] Nije laz [sm=smiley1.gif]. Nazalost. Koliko ja znam u Saudiji vlada serijat, kako je onda moguce da ovaku glupost dopustaju? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|