Leena -> RE: Friške vijesti ! (10.11.2011 19:45:42)
|
kod nas vecina djece ne cita knjige, vec skidaju sve s neta i pisu tako lektiru il ako postoji serija ili film pogledaju to...zalosno da pola djece ne moze napisati obicnu pismenu zadacu, a neki pisu stampanim slovima pismenu??? za pozoriste su krivi roditelji, jer stvarno ima odlicnih predstava koje su prilagodjene djeci u npr Pozoristu Mladih, i ja sam vecinu odgledala a malenu cu voditi cim bude mogla da sjedi na jednom mjestu sat vremena:) I ja kazem... krivi su roditelji koji cekaju 14 godina da im "dobronamjerna općina" i škola odvedu dijete prvi put u pozorište... Kultura na nivou u svakom slucaju. Ma ja kontam Esmu voditi mozda za mjesec, ako može gedati onog blesavog Elmu i sjediti mirno, može i u pozorište, a svakako se od djecice ni ne ocekuje potpuni mir, pa vidjela si da stalno komentarisu, aplaudiraju pozitivnim likovima, plešu na songovima, u tome mi je car. Pitat cu onog naseg druga sta mi je najbolje za nju, nisam u pozoristu mladih bila godinu dana[sm=smiley13.gif] A za ovo dvoje ne znam sta bih rekla, najgore je kad su djeca svjedoci problema svojih roditelja, jer uvijek bez iznimke misle da su oni krivi[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|