Medić* -> RE: Friške vijesti ! (7.2.2012 20:54:25)
|
IZVORNA PORUKA: mama75 Joj ljudi, mm zna ovog momka, ne dobro, nego "onako" i ne moze da vjeruje, kaze da je bas miran tip, nije sirovina. A moj komentar je bio: ti su najgori sto ne smiju nikome nista reci pa se na slabijima iskaljuju. Fuj stvarno. I jos "samo sam je 4x osamario" Uzaaaas. Naravno, ako je sve to tacno sto se pise, jer nedavno sam bila svjedok dogadjaja o kojem su kasnije pisale novine i portali i moram vam reci da sam se bas iznenadila njihovom interpretacijom svega toga. Bilo je: jel ti vjerujes svojim ocima ili onom sto pise [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Znaam ga i ja licno, moja najbolja kolegica sa faxa bila sa njim, bas miran momak bio, ne nasilan. Kada sam mu fidjela status na profilu, pitam ga privatno je li tacno da su nestali, kaze jeste i da tragaju za njima...malo kasnije cujem sasvim drugu pricu, iznenadila sam se. Uzas. Sa njegovom mamom se cula kada je harala prica da su nestali onaprica svoju pricu. Danas je tesko vjerovati ljudima, kaze to je ona tako sve iscenirala jos ranije i cekala momenat da ode u Mup sa takvom pricom. Naravno da ne vjerujem ni njegovoj mami. Zao mi jednostavno djece, a on ako je to uradio prosta mu dusa bila, nemam rijeci zaista. Uzas.
|
|
|
|