Maleno85 -> RE: Da li sam trudna ? (10.8.2010 13:06:52)
|
Cao svima, evo mene sa maaaalim zakašnjenjem. Ne znam da li je iko upratio onaj moj prvi post, ali da se nadovezem.. Uradila sam test 31.07. i bio negativan, m ocekivala u razdoblju od 01.-04.08. i ona dodje 05.08. .. Ali.. Trajala je samo 05. i 06.08., skroz, skroz malo i veoma kratko. Malo roskastog iscjetka u nastavku i to samo ponekad. Od nedelje ulozak i ne nosim, nema potrebe, jer se taj roskasti iscjedak javljao samo kad piskim. Na nagovor muza i mame jutros opet uradim test i on negativan. Hoce li mi neko napisati neki savjet, sugestiju? Ima li potrebe da idem kod doktora? Zvucim sama sebi balavo sa ovim pitanjima, a tako sam nekako zbunjena. Apsolutno nisam opterecena trudnocom, ali mi tijelo daje drugacije signale. Ja tvrdim ili sam bolesna ili sam trudna.. Ne znam šta je treće.. Mada sam redovno kod ginekologa a nedavno sam radila kompletne nalaze, krvi, mokrace i svega ostalog i sve je bilo kako treba. Izvinite na dugom postu, mene kad nema-nema, a kada se raspisem nigdje kraja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pusica i puno sreće svima vama!
|
|
|
|