M kao Mama -> RE: Da li sam trudna ? (15.6.2010 21:50:17)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Eh, ovako... ne znamjerite sto sam anonimna... nezgodno mi da svi znaju ako sam trudna. 8. dan ciklusa imala sam odnos koji nije bio sasvim zaštićen (u početku nismo koristili kondom, ali smo ga ipak na kraju stavili, tako da je sperma isla u kondom) - dakle, sanse da sam trudna su male... postoje, ali su veoma male. pijem neke tablete, zbog drugih zdr. problema, i ako sam trudna trebala bi ih odma prestati uzimati - sto mi je dr. koji ih je i prrepisao savjetovao dok ne utvrdim da li sam drudna. To mogu utvrditi tek za dvije sedmice kad ocekujem sljedecu menstruaciju. Pomislila sam da sam trudna kad mi se u posljednijh nekoliko dana pocelo mantati. ovih dana (polovina ciklusa) imam sluzav iscjedak iz vagine, a i jajnici me malo zigaju. Ne plasim se trudnoce, mada je bas i nisam planirala, ali me strah jer sam već popila 3 ove tablete... Pojma nemam sta da radim i da li sam uopste trudna? A neizvjesnost me ubi... ko ce cekati do 25.0'. kad trebam dobiti?! Ovo isto kao da se neko zeza sa mnom od mojih dragih kolegica, hahahaha Haman i kod mene slično, samo što sam ja imala 30. 05. i pratila sam plodne dane i čuvali smo se, ali meni mi je loše, i sve se gledam u ogledalo, hajd uskoro ćemo saznzanti biti ili ne biti,
|
|
|
|