tri srca -> RE: dali sam trudna ? (19.12.2009 22:24:27)
|
Cao drage moje.Nova sam na ovom forumu.Ukratko: mm i ja u braku smo 6 godina.Nikada nista od bebe.Imamo po 27 g. Zbog toga sto smo mladi u pocetku nam nije ni bilo vazno zasto nema bebe,jer smo bili relativno mladi.Nakon druge godine krenemo u pretrage.Kod mm jako los spermogram,ali ne tako los za ivf/icsi.Nakon evo 6 g braka i u to krenemo. Kod dr Balic u Tuzli uradimo ICSI. Embriotransfer je bio 8.12. Sada sam u onom najgorem iscekivanju,jer je testiranje bete nakon 14 dana.Znamda je ostalo jos malo,ali ja sam gotovo izludila.Nemam nikakvih simptoma osim sto sam od sinoc poslije vecere cca 5 min nakon obroka na korijenu jezika dobila neki gorkasti okus sa pojacanom pljuvackom.Nisam to uzimala kao nesto vazno da se nije desilo to i jutros i tako cijeli dan:odmah po prestanku jela,nakon nekoliko min ja opet imam tu gorcinu u ustima. Zanima me da li je neka imala ovakav simptom jer vidim hvala Bogu,da ima dosta trudnica,odnosno onih kojima je trudnoca potvrdjena na ovom forumu? Hvala na svakom komentaru moje poruke.Zelim svima vama koje imate istu zelju kao i ja- da ste trudne ili da to sto prije budete da vam se zelje sto prije ostvare![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|