eldi -> RE: dali sam trudna ? (6.2.2008 13:13:05)
|
Cao svima, nova sam i nadam se da cete mi Vi pomoci. Nalazim se u nedoumici, jesam li trudna ili nisam! Vjerovatno se pitate sto nisam kupila test i sto nisam provjerila, e pa ovako situacija stoji ovako: U braku sam vise od godinu i pol dana, u prvih pola godine smo izbjegavali trudnocu, medjutim evo vise od godinu dana pokusavamo. Medjutim nista. Ciklus mi je neredovan, mjesec do dva. Zadnji put sam dobila 3. decembra, ali sam imala 1 i 2 januara nesto u vidu sukrvice, pa sam racunala da sam dobila, tako da sad ne znam sta da mislim. Cula sam da ima slucajeva da se nekom na pocetku trudnoce javi blago krvaranje. Sto se tice kupovine testova, toliko sam ih se nakupovala da mi ih je preko glave, uvijek neg. Medjtim znakova trudnoce ima, ali ko sto sami kazete to su znaci i pms. Donji dio stomaka me uzasno boli vec danima, grudi me takodjer uzasno bole, idem u wc skoro svaka dva sata, stalno sam nervozna i osjetljiva, glava me povremeno boli. Tako da sam se odlucila javiti kod ljekara, pa da konacno saznam. Ali se ipak nadam da ce te mi i Vi pomoci. Sradacan pozdrav!
|
|
|
|