Vedica -> RE: Da li sam trudna ? (15.9.2009 19:49:48)
|
prijenos postova IZVORNA PORUKA: od 3.5.2008 u braku da li je moguce da imam siptome trudnoce imala sam mengu 27.08.2009 koja mi je trajala tri dana,tj bolove u donjem djelu leđa,grcenje u stomaku i bolovi pojacano bjelo pranje,i pored toga raspolozenje nikakvo da se nezbunite siptomi mi se sada pojavljuju IZVORNA PORUKA: ena30 vjerovatno niko ne zna kako da ti pomogne, kad ti je bila zadnja men.? ako trebaš dobiti tek 27.9 niko ti ne zna reći jesi li trudna ili ne jer je to isuviše rano, strpi se bar 10- tak dana pa uradi test i prestani se izluđivati simptomima IZVORNA PORUKA: od 3.5.2008 u braku posljedna mi je bila 27.08.2009 IZVORNA PORUKA: ena30 zaista nema kad prije biti trudnoća možda će prije biti ovulacija gledaj ti da se keksaš ovih dana pa možda i bude , što ti od srca želim IZVORNA PORUKA: od 3.5.2008 u braku keksam se svaku noc,sto se tice toga trebala bih ostati trudna,tako se nekako cudno osjecam ,nikada mi ovako nije bilo prije a vec se trudimo na bebi 1 god IZVORNA PORUKA: delfin i ja mislim da ti je to ovulacija, i mene je boljela tako jednom, ustvari krsta me tako zanju zaboliti da s enomgu maći ni disati. IZVORNA PORUKA: boogy woogy IZVORNA PORUKA: delfin i ja mislim da ti je to ovulacija, i mene je boljela tako jednom, ustvari krsta me tako zanju zaboliti da s enomgu maći ni disati. Moze biti ovulacija, moze biti trudnoca, moze biti vanmatericna trudnoca, cak moze biti upala jajnika ili policisticni jajnici. Interesantno ali kod nas zena dosta su slicni simptomi i za to je najbolje posjetiti ljekara ako vam se nesto desava mimo uobicajenog. Kada sam prvi put ostala trudna mene je bolio stomak kao da cu dobiti mecu i strasno su me bolila krsta. Kada sam otisla na gin. pregled bilo je previse rano da vide plod pa su posumnjali na vanmatericnu i svi su me pitali da li me boli plecka Pratite svoje stanje i procjenite da li treba otici na pregled. Svaka zena poznaje svoje tijelo najbolje. IZVORNA PORUKA: od 3.5.2008 u braku najvise bih voljela da je ovo drugo,imam osjecaj ko da sam dobila,tako mi je jako bijelo pranje,a tako i u stomaku ko nekakva zurba
|
|
|
|