anandi -> RE: Da li sam trudna ? (26.2.2016 12:07:50)
|
IZVORNA PORUKA: malena27 RR IZVORNA PORUKA: Maca91 Ehh malena kad bi moglo da se ne misli o tome,u zadnje vrijeme jednostavno ne mogu da se opustim,ali biće valjda bolje. [sm=smiley1.gif] mozda je i to kocnica, nemoj me pogresno shvatiti...trudila sam se 4 godine da dodjem do bebe...i da, imali smo odnose samo tokom plodnih dana...samo zbog bebe... popijte casicu vina, napravite sebi ugodjaj i pustite da se desi.... bar do aprila...a brzo ce... [sm=smiley1.gif] slazem se s malenom, ipak je to prilicno kratko vrijeme truda...eto kod malene je trajalo 4 godine, kod mene evo traje evo 6 godina i nesto ali nema predaje i tugovanja, svaki mjesec nova nada. Sad kad vratim film do prije 4-5 godina, odnos se odnosio samo za vrijeme ovulacije, sad shvatam da je to greska. Nadi sebi neku zanimaciju, ubij vrijeme da ne razmisljas. Kao sto kaze malena sad ce april, a ti iskoristi ovo vrijeme i zacini sebi sexualni zivot, iznenadi mm nekim rubljem, nek bude spontano pa ko zna mozda se i nesto i desi prirodno. Ako ne eto aprila pa kreni polako s nalazima...evo mi smo tu i mozemo te uputiti, mi smo prosle i sito i reseto po pitanju nalaza.Sretno
|
|
|
|