Vedica -> RE: dali sam trudna ? (14.11.2008 7:35:42)
|
prijenos postova IZVORNA PORUKA: Lilipop ma ja mislim da sve to nema veze. jedna moja prijateljica s njenim muzem je hodala12 god i cuvala se za celo to vreme. onda su pravili svadbu i nakon jedne godine kad je ona imala 31god.resila je da postane mama. otisla kod lekara da joj uradi pap i mikro i iduci mesec od samo 2 puta keksanja ostala trudna. e posle kad im je decak napunio 2 i po godine (u megjuvremenu je nasla posao u drugom a njen m zivi u drugom gradu), kad su resili da je vreme za drugo dete, ona je u tom drugom gradu ponovo uradila iste pretrage i dosla je kod svog muza na jedan vikend9samo subota i nedelja) i keksnuli su se samo u nedelju ujutro dok je decak spavao i ona je sad u 7 mesecu, a ima pune 34 godine. znam da zvuci neistinito, ali verujte mi, prijatelji su mi i ja se pored njih osecam ponekad stvarno jadno jer sam 4 i po godine mladja, pretrage su kod mene i mm ok, ubismo se od keksanja a opet nista i nakon 10 meseci.. ali radujem se za njih, i srecna jer mi to daje nadu da nije kasno za nista. IZVORNA PORUKA: Mače I nije kasno, naravno! Zato i ja u tuđim sudbinama tražim pozitivne primjere jer mi bude nadu i usreće me bar na trenutak...A da se malo našalim: možemo i sudbine nas koje pokušavamo a ne ide baš tako "iz prve" posmatrati pozitivno-mi se bar kako ti kažeš "keksamo" češće!
|
|
|
|