Bebica11 -> RE: dali sam trudna ? (3.9.2011 11:16:16)
|
IZVORNA PORUKA: pikova dama Drage moje, moram priznat da je forum vrlo koristan, svaka vam cast, samo tako nastavite. Procitala sam vecinu postova, stvarno svega :))), imam jednu dilemu ako mi mozete pomoci. Dragi i ja pokusavamo dobiti bebicu :)), posljednja menstruacija mi je dosla na vrijeme ali vrlo oskudna, ( uvijek je bila redovna i obilna ) onda se zaustavila na dva dana pa opet vrlo slabo, skoro nista, stomak me malo muci, napuhujem se skoro svaki dan kao da sam slona pojela, temparatura mi je oko 37.1 - 37.4, grudi me malo bole, nista strasno, imam male vrtoglavice svaki dan i umorna sam, meni je sve ovo licilo na trudnocu, prije par dana kupim test - negativan rezultat ( test sam uradila 12-15 dana od ovulacije, interesuje me vase misljenje..... ako nisam trudna onda je sigurno neki drugi problem, najvise me menstruacija brine jer je uvijek bila kao sat. Hvala vam unaprijed jel ti sad nedavno bilo to krvarenje? i kad si radila test, ujutro ili izapodne? Ja sam uradila test 15. dan od ovulacije UJUTRO i JEDVA se vidjela 2.crtica, potom dobijem i trajalo 2 dana a bila je trudnoca u pitanju[sm=bravo.gif]
|
|
|
|