Milenica86 -> RE: Da li sam trudna ? (21.6.2011 23:24:35)
|
Eh drage moje, kad vas citam, dobijem i ja neverovatnu zelju da sam ipak [sm=nosecka.gif] ovog meseca, iako nije planirano, bilo bi zeljeno. Medjutim, jos je rano za test jer sam zadnju [sm=hudicek1.gif] imala 24.05. a pocela sam da sumnjam jer kod mene je pravilo da grudi pocnu da me bole 10 dana pre nego sto treba da dobijem i nadujem se kao balon. Sada toga nema, grudi pocele juce da bole, ali cudno nekako sa strane i povremeno me presece ispod pazuha. Jutros me je boleo stomak kao kad dobijem i odem u WC misleci [sm=hudicek1.gif] stigla, kad ono samo par krvi, cak nije ni krv, vise nesto braonkasto i od tada nista. Posto redovno pregledam grlic+merim temperaturu kako bih znala kada su mi plodni dani primetila sam da mi je grlic omeksao u odnosu na prethodne dane i podigao se na vise sto znam da jeste karakteristicno za trudnocu, ali ne znam da li je i za [sm=hudicek1.gif], temperatura mi je 37.1, ostali simptomi nista osim sto sam juce plakala zbog serije, pa onda i sto mi je decko rekao nesto sto mi nije prijalo, i jos par puta u toku dana sto uopste nije karakteristicno za mene. A jedno vece me je bolelo u donjem delu ledja sto ZNAM da je znak [sm=smiley1.gif] Eto, raspisah se i ja, i ne trazim nista, samo mi je lakse sad kad sam sve ovo podelila sa nekim dok cekam jos par dana do testa, nadam se da mi necete zameriti [sm=smiley13.gif], i da cete me razumeti, nije mala stvar cekati [sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|