Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: MOLBA: Iz kojeg grada nam pišete 9.11.2011 20:14:20
Hanady RR
1. Sarajevo 2. Zenica 3. Odense, Danska 4. Zreče, Slovenija 5. Zagreb, Hrvatska 6. Mostar 7. Tuzla 8. Medina, SA 9. Lukavac 10.Ključ 11.Gradačac 12.Gračanica 13. Zivinice 14. Goražde 15. Tešanj 16.Kakanj 17.Dubrovnik, HR 18.Pula,HR 19.USA 20. Colmar, Francuska 21. Jordan 22. Turska (nisma sigurna u grad Amela javi seeeeeeee)
< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.11.2011 20:16:54 >
RE: MOLBA: Iz kojeg grada nam pišete 9.11.2011 20:21:59
Anoniman
i iz austrije ima...mislim da rece triputmama da je u austriji i sara at mirkica je iz njem...i ima ih jos leis...joj gdje je ona ono tacno...negdje...saud.arabija...ili vec
RE: MOLBA: Iz kojeg grada nam pišete 9.11.2011 20:26:30
Hanady RR
da austrija, njemačka..al ne znam gradove
RE: MOLBA: Iz kojeg grada nam pišete 9.11.2011 21:15:20
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
1. Sarajevo 2. Zenica 3. Odense, Danska 4. Zreče, Slovenija 5. Zagreb, Hrvatska 6. Mostar 7. Tuzla 8. Medina, SA 9. Lukavac 10.Ključ 11.Gradačac 12.Gračanica 13. Zivinice 14. Goražde 15. Tešanj 16.Kakanj 17.Dubrovnik, HR 18.Pula,HR 19.USA 20. Colmar, Francuska 21. Jordan 22. Turska (nisma sigurna u grad Amela javi seeeeeeee)
A ja, a jaaaa ?
Ja =) Svedska, Engelholm
mama3djecaka Arvika Alma(sad ne znam koji joj je nick ovdije) geteborg (a ima jos neko iz geteborga) ima i Aini u GBG Mersi Stockholm Milomoje je takodjer iz Swe =)
RE: MOLBA: Iz kojeg grada nam pišete 9.11.2011 23:14:13
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
1. Sarajevo 2. Zenica 3. Odense, Danska 4. Zreče, Slovenija 5. Zagreb, Hrvatska 6. Mostar 7. Tuzla 8. Medina, SA 9. Lukavac 10.Ključ 11.Gradačac 12.Gračanica 13. Zivinice 14. Goražde 15. Tešanj 16.Kakanj 17.Dubrovnik, HR 18.Pula,HR 19.USA 20. Colmar, Francuska 21. Jordan 22. Turska (nisma sigurna u grad Amela javi seeeeeeee) 23. Berlin 24.Bihać 25.Brčko 26.Engelholm, Švedska 27.Cazin 28.Skoplje, MK 29.Treviso, Italija 30.Janja 31.Donji Vakuf
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.