malenaa -> RE: Sekundarni sterilitet (8.11.2011 22:39:40)
|
onda kopiram ovdje text: drage moje, mnoge ce se vjerovatno koje me znaju zacuditi da otvram ovu temu,ali sam se zaista vec zabrinula... imam djecaka dvije i pol godine mu je,od njegovog rodjenja nikada se nisam ¨cuvala¨, jer sam odmah zeljela drugo trece..itd hehehe kao prvo moram se vratiti malo unazad, prije zaceca sa malenim imala sam prolaktinom tj adenom hipofize, prestanak ciklusa u periodu od 4 mjeseca ,terapiju bromergonom s kojim sam 26.dan ostala trudna ,trudnoca protekla uredno porod carskim rezom . od tada ne idem doktorima,tj vezano za prolaktin jer sam malog dojila do druge godine pa bi nalazi svejedno bili lazni pokazatelj visokog prolaktina. kako vrijeme odmice zaista me hvata panika... ja se ne cuvam ali nikako niti jednom, ciklus je postao uredan unazad tri mjeseca, do tada je kasnilo po 15/mjesec dana ali ipak smatram da je to zbog dojenja . sad je ciklus ok... ali ja ne ostajem trudna :( papa i nalazi prije 6 mjeseci sasvim uredni ??? morala sam s nekim ovo podijeliti, zelim bebicu... zelim bracu ili seku mom dinciju. ako je neko imao slican slucaj ili ima savjet pliz recite planiram sad kad mi prodje ciklus, jer mi je u toku, uraditi opet kompletan pregled i ganjati bebu,,,,, kisssssssssss veliki
|
|
|
|