Ašoni -> RE: Vi i vas muz- izlasci! (1.11.2011 19:58:25)
|
Najsretniji smo kad smo svi na okupu, da uživamo jedni u drugima. I trudimo se da tako provodimo većinu slobodnog vremena, gdje god bebač može s nama, mi je i vodimo. Naravno, i ja smatram da dvoje ljudi trebaju imati vrijeme samo za sebe i za društvo, i mi to imamo kad šmizla spava, bilo kući ili negdje vani. Takve izlaske imamo otprilike tri puta mjesečno. I tada je čuvaju moji (ne grize me savjest jer je i oni požele i jedva čekaju vrijeme s njom). To je uglavnom pozorište, kino, večera, šetnjica, pićence... Ludi noćni izlasci nam trenutno ne nedostaju. A i ne mogu si priuštiti izlaske do neka doba jer sutradan moram biti u pripravnosti, prošla su vremena cjelodnevnog spavanja i mahmuranja. Ako se nekad i zalomi da sam budna u kasne sate (gosti i sl.) treba mi dva dana da se dovedem u red, a toliko vremena više nemam. Na putovanja koja podrazumijevaju noćenje idemo svi skupa, nekako se još ne mogu na duže odvojiti od nje, bez prijeke potrebe. Solo izlaske, odvojeno, imamo rijetko i tako nam odgovara. Ili moja kafa s prijateljicama ili njegova s njegovom rajom. Otrilike jednom u mjesecu. Ostala viđanja se svode na kuću, s budnim ili uspavanim bebačem, važno je da je i ona tu negdje blizu.
|
|
|
|