Hanady RR
|
prenos postova IZVORNA PORUKA: chuci vjeruj i ja sam tako mislila, sve da mi je još nešto. onda sam napisala sve vrste voća i povrća koje imamo u našim krajevima kojih sam se sjetila i napravila svoj kalendar nadohrane. za vrijeme davanja sam googlala svaku namirnicu i čitala zašto da ili ne davati u određeno vrijeme. eno imaš moj kalendar tamo pred kraj one teme kalendar nadohrane. i zamolila sam da mi se napiše ako se ko sjeti još neke namirnice koju sam ja zaboravila. ali niko nije zainteresovan. isto sam predložila da mi pravimo svoj rr kalendar, a ne da se većinom koristi onaj rodin, no nadležni moderator, koji bi po mom mišljenju to trebao organizovati i primjerice nama dijeliti namirnice da googlamo kada davati i zašto, pa da sastavimo, nije se javio. a bilo bi cool, RR kalendar nadohrane dobiješ kad ideš na prvi pregled sa bebom kod dr. IZVORNA PORUKA: lekica83 chuci nasla sam tvoj kalendar nadohrane, pa tako sam i ja sebi nesto okvirno napisala i dodavala kako mi sta padne na pamet pa se raspitam kad i zbog cega bi moglo da se uvede. A super ti je ideja za RR kalendar nadohrane, samo pretpostavljam da bi se bilo tesko usaglasitit kad sta ide jer za dosta namirnica imas za i protiv, ja sam se naslusala svega i svacega za mlijeko iz tetrapaka, cak i od strane pedijatara, jedan tvrdi niposto do godine, drugi kaze slobodno,novija istrazivanja su pokazala da je ok da beba pije to mlijeko, jedino zeljezo treba nadoknaditi iz povrca, ma vise se i ne sjecam razloga za i protiv. uglavnom ako se cega sjetim pisacu na temi kalendar nadohrane pa da to dodamo. IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: chuci vjeruj i ja sam tako mislila, sve da mi je još nešto. onda sam napisala sve vrste voća i povrća koje imamo u našim krajevima kojih sam se sjetila i napravila svoj kalendar nadohrane. za vrijeme davanja sam googlala svaku namirnicu i čitala zašto da ili ne davati u određeno vrijeme. eno imaš moj kalendar tamo pred kraj one teme kalendar nadohrane. i zamolila sam da mi se napiše ako se ko sjeti još neke namirnice koju sam ja zaboravila. ali niko nije zainteresovan. isto sam predložila da mi pravimo svoj rr kalendar, a ne da se većinom koristi onaj rodin, no nadležni moderator, koji bi po mom mišljenju to trebao organizovati i primjerice nama dijeliti namirnice da googlamo kada davati i zašto, pa da sastavimo, nije se javio. a bilo bi cool, RR kalendar nadohrane dobiješ kad ideš na prvi pregled sa bebom kod dr. ja tebe ne shavatam... jel ti misliš da je ovo posao moderatora.... pa imamo temu kalnedar nadohrane, ja sam mama kao i ti...ako želim googlam, saznam i dodam na temu kalendara nadohrane. Zašto bi nadležni moderator ovo trebao organizovati ne shvatam. IZVORNA PORUKA: chuci jsil to ti nadležni moderator pa odmah na mene nisam mislila ništa loše ovim. mislila sam pošto su moderatori nekako ''glavni'' da to bude osoba koja bi podijelila zaduženja nama forumašicama i prikupila sve te uredila. a kad si već ti moderator vidjela sam da si ti organizovana, tamo na onoj temi o rođendanu beba iz goražda pa bi ti baš legao ovaj posao. znači ideja je bila da se otvori tema pravimo rr kalendar, tu se prijave forumašice koje bi željele pomoći i ti onda podijeliš zadatke tipa, jedna nek googla voće, jedna povrće ili samo par vrsta za svaku, pa onda sastavimo argumentovano RR kalendar nadohrane. koji bi stajao na početnoj stranici ili tako nešto. no hard feelings ako i nemaš vremena za ovo. IZVORNA PORUKA: chuci jah može i zaduženje neke od forumašica biti da pripremi kako bi izgledao kalendar grafički. znači ne moraš ti kao moderator to raditi, ali nekako nije mi mjesto da ja kao obična forumašica pravim rr kalendar u smislu da organizujem žene. drugačije je kad to ti kao ''predstavnik vlasti'' radiš IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: chuci jsil to ti nadležni moderator pa odmah na mene nisam mislila ništa loše ovim. mislila sam pošto su moderatori nekako ''glavni'' da to bude osoba koja bi podijelila zaduženja nama forumašicama i prikupila sve te uredila. a kad si već ti moderator vidjela sam da si ti organizovana, tamo na onoj temi o rođendanu beba iz goražda pa bi ti baš legao ovaj posao. znači ideja je bila da se otvori tema pravimo rr kalendar, tu se prijave forumašice koje bi željele pomoći i ti onda podijeliš zadatke tipa, jedna nek googla voće, jedna povrće ili samo par vrsta za svaku, pa onda sastavimo argumentovano RR kalendar nadohrane. koji bi stajao na početnoj stranici ili tako nešto. no hard feelings ako i nemaš vremena za ovo. pazi nešto, ovako kaki si napisla to mnogo drugačije zvuči. ja se dobro sjećam tvoga kalendara i posta ispod u kome kažeš našim mamam da svaka nešto doda.... slabo se nakon tog prenosa posta kalendara u tom ssmilu na temi kalendar nadohrane pisalo... konkretan prijedlog da daš pa da se dogovorimo OK...i ja bih to voljela... ali meni je zvučalo da ti lekici kažeš kako si već dala konkretan prijedlog pa kao moderator to nije uradio... da se razumijemo to nije posao moderatora.... a ja evo sad kažem sljedeće... daj mi 24 sata da dogovorim temu RR kalendar nadohrane.... uzet ćemo tvoj za osnovu...a organizirat njegovo pravljenje na toj temi....kad ga završimo stavit ćemo ga na naslovicu našega portala neka se zna da ga imamo...a neki naredni potez neka nam bude izlazak sa portala sa njim. U tom smilsu morat ćemo naći i pedijatare koji će nas podržati ali to je već proces o kome kasnije razmišljamo. sada mi dja vrijeme da osmislim ...čli zapamtite ovo nije moderatorsaki posao nego moja lična želja kao forumašice. Jel OK