nenica -> RE: da li muškarci ikad počinju prvi razgovor o tome što još nema bebane (2.3.2009 12:28:09)
|
Ja sam baš jučer ponovno prva počela pričati o bebi... Pokušavamo već 1,5 dana i nikako još. Ne znam kako da se osjećam i šta da radim jer je jučer prvi put, nakon što sam spomenula plodne dane, MM rekao: "Ti si totalno opsjednuta s tom trudnoćom! Daj prekini više o tome toliko pričat"! Ja sam ostala bez teksta... Ka da mi nije dovoljno teško i ovako, sad mi on kaže tako nešto. Nisam mu to uzela za zlo, mislin se, ajde, možda je to neki njegov način da se nosi s ovom situacijom, ali opet, moga je to reć na malo drugačiji način, jer ovo me strašno zabolilo.... Uvik sam mislila da bi mi on treba bit potpora u svemu i da kroz sve ovo idemo zajedno, pa kako god se to sve završilo, ali idemo ZAJEDNO!! Ne znam... nisan mu to rekla, ali ubila me u pojam ova njegova izjava....i ka da se u zadnje vrime izvlači kad dođe do toga da bi tribali vodit ljubav... Bojin se da mu je sve to previše i da mu je dosadilo već. Je li se možda nekoj od vas to dogodilo ikad? Iz vaših poruka vidin da sve imate bezrezervnu potporu svojih muževa... Jedino s vama mogu podijelit svoje misli i strahove... Trenutno me samo vaše riječi mogu utješit... Pusa svima i oprostite ako san uletila s "predepresivnim" mislima....a šta ću, takav mi je dan danas. Bit će bolje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|