nenica -> RE: da li muÅ¡karci ikad poÄinju prvi razgovor o tome Å¡to joÅ¡ nema bebane (2.3.2009 12:28:09)
|
Ja sam baÅ¡ juÄer ponovno prva poÄela priÄati o bebi... PokuÅ¡avamo već 1,5 dana i nikako joÅ¡. Ne znam kako da se osjećam i Å¡ta da radim jer je juÄer prvi put, nakon Å¡to sam spomenula plodne dane, MM rekao: "Ti si totalno opsjednuta s tom trudnoćom! Daj prekini viÅ¡e o tome toliko priÄat"! Ja sam ostala bez teksta... Ka da mi nije dovoljno teÅ¡ko i ovako, sad mi on kaže tako neÅ¡to. Nisam mu to uzela za zlo, mislin se, ajde, možda je to neki njegov naÄin da se nosi s ovom situacijom, ali opet, moga je to reć na malo drugaÄiji naÄin, jer ovo me straÅ¡no zabolilo.... Uvik sam mislila da bi mi on treba bit potpora u svemu i da kroz sve ovo idemo zajedno, pa kako god se to sve zavrÅ¡ilo, ali idemo ZAJEDNO!! Ne znam... nisan mu to rekla, ali ubila me u pojam ova njegova izjava....i ka da se u zadnje vrime izvlaÄi kad doÄ‘e do toga da bi tribali vodit ljubav... Bojin se da mu je sve to previÅ¡e i da mu je dosadilo već. Je li se možda nekoj od vas to dogodilo ikad? Iz vaÅ¡ih poruka vidin da sve imate bezrezervnu potporu svojih muževa... Jedino s vama mogu podijelit svoje misli i strahove... Trenutno me samo vaÅ¡e rijeÄi mogu utjeÅ¡it... Pusa svima i oprostite ako san uletila s "predepresivnim" mislima....a Å¡ta ću, takav mi je dan danas. Bit će bolje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|