Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Sitnice koje brak čine ljepšim 14.6.2012 12:07:53
veeseelaa
Zena je na pametan nacin pokusala vratiti svoga muza,
meni se jedino svidja priča ukoliko je žena iz iste sve uradila zbog djeteta, da dijete pamti svoje roditelje kao sretne i zaljubljenje inače da vrati muža koji joj kaže da želi razvod i da voli drugu mi je debilizam
RE: Sitnice koje brak čine ljepšim 14.6.2012 12:20:26
Medić*
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Zena je na pametan nacin pokusala vratiti svoga muza,
meni se jedino svidja priča ukoliko je žena iz iste sve uradila zbog djeteta, da dijete pamti svoje roditelje kao sretne i zaljubljenje inače da vrati muža koji joj kaže da želi razvod i da voli drugu mi je debilizam
no nismo svi isti, nekom je ponos nepoznanica
I napisah da je PRVO zbog djeteta. A muz je uvideo da ne voli drugu vec je povratio svoja osjecanja, monotonija je ucinila svoje.
Monotoniju u moj brak su donijele sitnice. Nismo se jedno od drugoga udaljili zato što se ne volimo. Nedostajali su nam samo poneka lijepa riječ i lijep postupak. Nosio sam je na svojim rukama samo mjesec dana i sreća se vratila u našu kuću. Vraćajući se kući, donio sam čvrstu odluku da ću od sada svako jutro nositi svoju suprugu u naručju, sve dok nas smrt ne rastavi.
Muz je uvideo gresku.
Ne reagiramo svi isto, ne oprastamo takodjer na isti nacin.
Ja ovako interpreirah ovu tuznu pricu, u mom zivotu vjerovatno znam da ne bih oprostila....
< Poruku je uredio medic slatki -- 14.6.2012 12:22:02 >
RE: Sitnice koje brak čine ljepšim 14.6.2012 13:01:07
D_K
tuzna prica je bas tuzna.. malo su prećerali sa ovim tumorom i umiranjem a da niko ne primjeti da je bolesna, ali ako vec moram analizirati (a meščini da moram ) zena je ta koja je pametna i mudra.. postedila je sve mnooogo vecih trauma.. koliko vidim muzek ce opet zavrsiti kod ''druge zene'' jer se vidi da je taj tip a mescini ne moze ni bez ''one stvari'' dugo ali sve bi bilo mnogo teze gore da su se razveli onda kad je on to zelio. so, nije bas tako lose kako se cini.. barem za muza
za romanticne muzeke nasih forumasica, sve pohvale
RE: Sitnice koje brak čine ljepšim 14.6.2012 13:03:34
veeseelaa
koliko vidim muzek ce opet zavrsiti kod ''druge zene'' jer se vidi da je taj tip a mescini ne moze ni bez ''one stvari'' dugo ali sve bi bilo mnogo teze gore da su se razveli onda kad je on to zelio. so, nije bas tako lose kako se cini.. barem za muza
RE: Sitnice koje brak čine ljepšim 15.6.2012 8:04:31
MAMA MA
IZVORNA PORUKA: bellla
Moj divni muz je stotine poruka koje smo izmjenili od trena kad smo se upoznali,sacuvao,isprintao ,uvezao u knjigu i poklonio mi :))
Nekome sitnica,meni najvredniji poklon koji sam mogla dobiti. Volim te bebe
Moj čojek reče da će "pločnik preko puta benetona kod vječne vatre prema siranu pozlatiti jer me tu upoznao"......i sad pitam ja njega kad šetamo tu "Iiiiiii...kad planiras ovo pozlaćivat???"....a on "De ba ženo,šta si se na mene natakarila?" (toliko od romantike)
RE: Sitnice koje brak čine ljepšim 15.6.2012 9:40:41
teacher75
IZVORNA PORUKA: MAMA MA
Moj divni muz je stotine poruka koje smo izmjenili od trena kad smo se upoznali,sacuvao,isprintao ,uvezao u knjigu i poklonio mi :))
Moj čojek reče da će "pločnik preko puta benetona kod vječne vatre prema siranu pozlatiti jer me tu upoznao"......i sad pitam ja njega kad šetamo tu "Iiiiiii...kad planiras ovo pozlaćivat???"....a on "De ba ženo,šta si se na mene natakarila?" (toliko od romantike)
dok te mami medom te hrani...
RE: Sitnice koje brak čine ljepšim 15.6.2012 9:41:59
damma
IZVORNA PORUKA: teacher75
RE: Sitnice koje brak čine ljepšim 15.6.2012 10:11:00
MAMA MA
IZVORNA PORUKA: damma
IZVORNA PORUKA: teacher75
dok te mami medom te hrani...
.. a kad te namami i hljeba ti zabrani
premazan je svi bojama.....