*pcelica* -> RE: Kako biti bolja supruga? (1.11.2011 22:09:28)
|
IZVORNA PORUKA: Apotekarka Čitajuci vase postove,htjedoh neki dan napisati post o nasem braku,u kojem u zadnje vrijeme nema tih sitnica koje cine brak ljepsim jer nemamo dovoljno vremenaza sebe,muz je poceo raditi ali i dalje radi svoje dodatne poslice da mozemo normalno zivjeti....I tako citam post po post....Rastuzih se....Hocu i ja onih iznenađenja kao na pocetku braka,hocu kavicu u krevetmhocu nedjeljno jutro za sebe i mm....I onda neki dan dođoh s posla....mm pripremio rucak,ispekso palacinke,kuca pospremljena....i shvatih da to je moj muzic koji me jos uvijek zna iznenaditi sitnicama koje mi znace...I sinoc smo se svi kolektivno okupli,po kuci se nas troje zezali,kad je A zaspao samo smo se ceskili i lezali i bilo nam je lijepo...Samo eto nekad covjek zapostavi svoj brak radi obaveza koje nam danasnje vrijeme i kriza sami nalazu...Ali zivot je kratak treba ponekad odvojiti vremena i za sebe,za nae brakove Ovako je otprilike i kod mene u zadnje vrijeme. MM pored svog posla redi i privatno da bi nam obezbjedio neku "normalnu" egzistenciju jer ja neradim vec 10 mjeseci Kuci dolazi kasno. Ja dok po kuci dok pomognem Ajli oko njenih obaveza dok oko ove mladje padnem s nogu neka iznenadjenja mi ni nepadnu na pamet. Nekad mi ni on ne naumpadne.Ali sinoc on kad je dosao djeca zaspala nas dvoje ostali sami i nakon dvije godine uspjeli prespavati sami u krevetu, nekako ti daju nekakvu energiju.Nisu bitne materijalne stvari bar ne meni, bitni su ti trenutci koje provedemo skupa sami nas dvoje a mislim da je tako bar kod veceine onih roditelja koji imaju dvoje ili vise djece i koji jednostavno zbog manjka vremena za sebe kradu trenutke koje bi provodili sa svojom boljom polovicom
|
|
|
|