prevareni -> RE: Što bi muškarci trebali piti za plodnost (4.3.2009 21:27:59)
|
Pozdrav,bas mi je drago sto i drugi misle da kada imate puno Leukocita kod muza da nemoze doci do trudnoce,jer ja i supruga koga znamo da nema djece a da ima ovakvih problema mi im kazemo da ako imaju vise Leukocita da nema nista od bebe.ali vecina ih misli da njihovi NADRI doktori nisu nista rekli,jer njima je u interesu da sto vise od bjede uzmu para.I jos vecina dobrih Doktora nam kaze kada Leukocita ima da imaju puno bakterija i drugih stvari koje sprjecavaju da dođe do trudnoce.A sto se tice losih nalaza Spermijograma da nabave lijek Pro-fertil kapsule.jer ja znam po sebi ali nazalost smo zivjeli pod infekcijom godinama i nije bilo ucinka,i treba vise vremena da se to sanira i da dođe na svoje,pa da nas dragi Allah obraduje sve nas.Jer je meni propiso Pro-fertil najbolji Urolog na svjetu Fdil Šabanović u KB Zenici.Pa provjerite i vi kod svojih DR za ovaj lijek,neki i nece znati da postoji,a cuo sam da neki Doktori koji prpoisu Proxsed da imaju proviziju ako ga propisuju,jer se sve danas zasniva kako ce se sto vise ljudi prevariti,pa budimo i mi malo mudriji od njih i pametniji.Jer sve sto sam napisao je istina i samo istina,jer ja sam na svojoj kozi iskusio ove stvari.SRETNO SVIMA
|
|
|
|