Anoniman
|
Ja nigdje ne idem bez kolica,pogotovo na duze staze,u kolicima uvijek stoji navlaka za kisu i ona debela navlaka koja dodje sa kolicima,mrezasta navlaka,dodatno sam ja stavila jednu tanku dekicu i litar vode....U torbi uvijek nosim jednu a ponekad i dvije presvlake od do,carape stramplice,pantolice,majica,body,kapa,rukavice.spuzvice,pelene,krema za guzu,krema za ekcem,krema za tijelo,posto se on maze po nogama svako presvlacenje.Uvijek nosim voce,one djecije sireve bar dva -tri komada,crni hljeb krisku dvije ili uzinu,vocni jogurt,keks.takodje u torbi su jedan kao mali neseser koji sam dobila iz sluzbe hitne pomoc,i prva pomoc,bocica za dezinfekciju ruku,2 platnene pelene..paketic.dva paloma,vlazne maramice...Ulozak dva za mamu. Posto kisurina stalno pada u kolica smo stavili i jedno kisno odjelce + cizmice...Lopta i on u zadnje vrijeme uvijek sa sobom nosi autic ili neku drugu igracku....U zadjepku nosim svoj novcanik,mob,cigare,Opaljac...Flasica sa kljunom za njega sa vodom i jedna za mene..Ozednim ko kamila gurajuci sve to...Ponekad imam osjecaj da orem... posto jos ne ide na tutu,kupila samonu tutu to go se zove,ko mali kofercic,taman da imam vise tereta.... I tako svaki dan i cudim sesto me ledja bole
|