Skvo RR -> RE: Pritisak između nogu (30.10.2011 22:53:36)
|
prenos postova IZVORNA PORUKA: Emina85 Help!! Drage mame, molim za bilo kakvim odgovorom. U 24- toj sam sedmici trudnoće i imam bolove u stidnoj kosti i niže desno. Inače imam bolove i u trtici, desnom kuku i desnoj nozi. Svi kažu normalno, ali mene interesuju vaša iskustva. Najviše me brine taj bol niže desno od stidne kosti. Ne da mi sjediti, hodati, ležati, odnose nikako ni nemamo jer me boli.... Kako ste vi riješile taj problem, jer gdje god pogledam na internetu kaže se ležanje je najbolje, ali meni ležanje smeta! Unaprijed zahvalna! IZVORNA PORUKA: dadada Meni je moj dr., kad me pocelo boliti, a to je bilo oko 7 mj., dao apaurin od 2mg i magnezij...ja bih se na tvom mjestu svakako obratila doktoru...vjerovatno ces morati malo smanjiti aktivnosti IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: Emina85 Help!! Drage mame, molim za bilo kakvim odgovorom. U 24- toj sam sedmici trudnoće i imam bolove u stidnoj kosti i niže desno. Inače imam bolove i u trtici, desnom kuku i desnoj nozi. Svi kažu normalno, ali mene interesuju vaša iskustva. Najviše me brine taj bol niže desno od stidne kosti. Ne da mi sjediti, hodati, ležati, odnose nikako ni nemamo jer me boli.... Kako ste vi riješile taj problem, jer gdje god pogledam na internetu kaže se ležanje je najbolje, ali meni ležanje smeta! Unaprijed zahvalna! Ja predlazem da provjeris uzrok te boli, pogotovo ako je konstantna to bas ne valja... a odnose izbjegavaj dok ne vidis sta je u pitanju
|
|
|
|