mama75 -> RE: pomoc za porodicu Hasanovic iz Hrasnice (24.10.2011 20:48:54)
|
IZVORNA PORUKA: mama75 Prije par dana na dnevniku TVSA bio je prilog o 9-oclanoj porodici Hasanovic iz Hrasnice koji zive u jako teskim uslovima. Roditelji ne rade, majka je bolesna, a i jedno dijete. Ja sam zapisala adresu i broj mobitela, ako nekoga zanima mogu mu poslati na pp. Posto cu svakako nositi neke stvari, evo ovdje da se ponudim ukoliko neka od forumasica iz Sarajeva zeli da da svoj prilog, da to mogu dati meni pa cu ja da odnesem. Mozda je najbolje da organizujemo neku zajednicku kaficu. Mislila sam da to preuzmem na BB ali posto je Bazar dan pred Bajram, mozda je bolje da to uradimo ranije. Maloprije sam razgovarala sa tom zenom i pitala koliko godina imaju djeca. Dakle: kcerke imaju 16, 13, 8 i 6 godina, sin 9 i blizanci, djecak i djevojcica 4,5god. Pa eto, ako imat zainteresovanih javite se na temi da se dogovorimo za zajednicku kafu. Samo da podignem temu i da ponovim za one koji zele i mogu da daju svoj prilog: srijeda, 26.10.2011. od 18 do 20 sati; Centar za mlade Grbavica.
|
|
|
|