Lulu_08 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (14.1.2012 14:37:47)
|
IZVORNA PORUKA: Esmica Kako ste mi drage zenice? Da vam se i ja javim,mada ne mogu vas pofatati. Kad bi mi mogla jedna od vas napisati ponesto o vama,da vas bolje skontam,jer kako vidim ovdje ima i nekih s bebicama,a i trudnica,pa da napisete nama novima npr. Esmica trudna otprilike 15 sedmica (+3),cetvrta trudnoca,itd. Jer ne mogu da skontam o vama puno ovako [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ja evo par dana osjetim bebicu,posebno navecer kad se smirim. Djana,zao mi je zbog muza,vjerujem da ti rastanci tesko padnu. Usput da ti kazem,onda sam napisala da nemam stomaka,a sad cini mi se preko noci se ugledao. Cak i kad lezim na ledjima vidi se. Hahhaha e drago mi je da si se javila, ipak ti si mi tu "blizu" sa terminom, bar u istom mjesecu hihihi. Elem znaci pupo odskocio, i moj je vidljiv vec, nisko jos ali se vidi hihih. A ja osjetim te mjehurice porano vec od 11te nedelje, i doktorica rece da je moguce jer su mi crijeva konstantno vise puna nego prazna pa to pritisce matericu pa se osjeti to blago mrdanje, a ti znaci fino osjetis bebicu vec, ti si sada 15 sedmica je li tako?
|
|
|
|