Lulu_08 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (13.1.2012 20:11:15)
|
IZVORNA PORUKA: Hurma IZVORNA PORUKA: Djana Ja imam komodicu koju sam (pazite ovo) kupila za L. prvi rodjendan hehehehehe, znaci kada je bila beba nisam ni imala to. Nedostajalo mi je samo zbog presvlacenja, potesko je nekad ledjima da izdrze spustanje na krevet za vrijeme presvlacenja, ali Boze moj. Samo ta komodica je sluzila i za igracke pa je L. prilicno "istrosila" iverica je na nekim dijelovima popucala i slicno. Isto vazi i za krevetac, ne znam da li cu moci to iskoristiti ponovo obzirom da je dosta istroseno, mislim da nije ni blizu stabilno vise ali vidjecemo polako. Za kolica isto vazi, otisao je jedan tocak, i sjedalica odnosno materijal je otisao a imam novu korpu za bebu i dobro ocuvanu auto sjedalicu te oboje ide na kolica, da mi je sad da nadjem takva polovna kolica ali nema nigdje na internetu misa mu.. auu jest L vrag mali, sve istrošila... u nas sve moze izdrzati jos 2 djece... hvala Bogu te necemo kupovati... ama predeveraj sa tim sto imas bona, utrosi novac u nesto drugo... malo ukrpite, ulijepi... uzmi bona tapete u boji... dekorisi... ha ja... ako ne mislis kasnije opet cuvati... nece ti biti zao u kantu sve... planiraj sebi sa tom lovom odmor na moru mmmmmmmmmm :) Da da pa i ja na to mislim, zato i ganjam polovna kolica kao sto su bila njena, ali bojim se da necu naci bar do sada nisam imala uspjeha nazalost. A da je moj tata ovdje on bi njen krevetac ismirglao i prelakirao i pricvrstio sve kao da su nova, ali posto nije, morala bih platiti nekog majstora da to uradi, a ode i tu sigurno 100 km minimalno. A ujedno bi mi mogao i odvojiti ladice od komode i ponovo ih pricvrstiti.
|
|
|
|