smajli80 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (12.1.2012 9:22:46)
|
Helov žemske[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],pa kako ste mi? Ima li koja trudnjača ovde[sm=smiley16.gif][sm=smiley25.gif].Evo jedne da vam se javi.Ovih dana ne znam gdje mi je glava a gdje rep[sm=jezicek.gif].Počele su veeelike pripreme.Spremam torbu za hospital,perem bebijeve stvarčice,počinjemo sa krečenjem sutra[sm=smiley29.gif].U kući kao da su pale najmanje 3 atomske bombe[sm=smiley29.gif][sm=smiley22.gif]. Kako nemam sušilicu(a kupiću je vrloooo brzo-makar se naglavu nasadila)veša što našeg,što dječijeg na sve moguće strane,kao u ciganskoj mahali[sm=smiley36.gif],ne daj bože da mi neko dođe, pao bi unesvjest[sm=smiley29.gif][sm=smiley5.gif].Bjeli dječiji gotov,danas je na tapeti šareni,a poslije krečenja,dj.posteljina,dekice,korpa za iznošenje. A na to sve lažnjaci postali jači a bebi se polako smiruje[sm=smiley1.gif]-da li što mu ponestaje mjesta za kretanje ili se sprema za izlazak-ne znam[sm=zmeden.gif].Samo ću ga jedno zamoliti da pričeka ponedeljak,tad bi se radovi trebali privesti kraju a čika.doco vratiti sa godišnjeg. Pa eto sine moli te mama ako možeš da mi ispuniš ovu želju[sm=jezicek.gif] -bila bih ti vrlo zahvalna[sm=jezicek.gif]i kupiću ti veeeliku čokoladu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|