Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (28.12.2011 16:12:35)
|
IZVORNA PORUKA: Miracle*3 Andjelo a zasto si morala epiduralnu??? Ja sam oba puta imala opstu, i ovaj put sam kontala o epiduralnoj, ali sam odustala, nisam ja toliko hrabra. Imam osjecaj da bi izludila, ma izludim od same pomisli svega toga sto si opisala, a da to osjetis. Ne znam, sto ali ja eto necu, pa me zanima sto si morala ti na ovu anesteziju. Jer i meni je prvi bio hitan CR ali sam isla na opstu sad kad sam imala op bila uzbuna kako ce me jer sam bahsuz alergicna na anesteziju i bila super anesteziolog Katica kaze meni "dacu ti miks, malo sedativa,malo analgetika, lokalnu anesteziju i neki blagi anestetik da kunjas" a ja njoj "hocul ja to biti budna???" mene prepalo da ne budem negdje izmedju jave i sna, pa da ne mogu se buniti a ne zaspim[sm=smiley36.gif], kaze ona "spavaces al ne dubokim snom"....njih 10 oko mene, znas vec kako operacija pocinje kad kaze Lejla Imsirija nekome "daj mi nesto da joj izvadim ove konce", mene vec panika uhvatila i sreca dok su joj dali instrument ja sam izgubila svijest[sm=smiley36.gif] tako da....nije bas ugodan osjecaj da si budan a da te rade[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|