pauza -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (27.12.2011 15:32:58)
|
IZVORNA PORUKA: Silver Dinamitna [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] sretno danas! U mislima smo uz tebe! Ja sad iz grada, bila u skafi, uzela jos 10 tetra pelena, pamucnu dekicu i peskiric jedan jos, i onda u merkatoru, bebanu uzela njegovu prvu jaknicu [sm=love.gif] Pastelno braun boje, a unutra nebo plava, ma prelijepa ja se istopilaa i morala je uzeti! Eh sad da vam se malo zalim ja... Pocelo da me boli po dnu, tako me sasijeca i toliki osjecam pritisak dole, kao da ce sad izletjeti, izgleda da se on pravo namjesta...jos ja hodala danas...svako malo sam morala stati jer zaboli bas...eto nebih rekla da su porodjajni [sm=smiley36.gif] ali najavljuju da smo blizuuu... kaze tebi prija tvoja heheh.... nama sutra dolazi krevetac, a i madrac za dan dva cemo kupiti i tako se radujeeeem:-))) ne mogu da se nakanim da peglam, ledjka me bole, ali eto jos to i apoteka i spremni smo 100%:-) danas opet bila na ctg, sve ok, kaze dr nece porod jos, posteljica tek I stepen zrela, beba visoko, sve je hB ok, ali nece krenuti ranije kako sam ja mislila.... mjerice mi karlicu da vide mogu li roditi prirodno, a beba sad ima 2750gr, pa da ne jedem puno da je ne bih bas puno udebljala, a ja nemam kud manje jesti jer ne mogu od kiseline, a inace bi sve pred sobom opuhala:-(
|
|
|
|