pauza -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (26.12.2011 14:19:43)
|
IZVORNA PORUKA: treće majčina dušica može uvijek, rooibos je super ja uzimam plantagov zove se ledeno doba i super je a dobar je i za dojilje, roibos je afrički grm zovu ga još i majčino čudo, ima dosta željeza progooglaj, ima i podravkin i dm, ali ovaj plantago nije filter i ima najbolji ukus i miris srebrena kesa od 50 gr. trece, gdje kupis ovaj caj i koliko kosta? cula sam da je dobar.... mamina princezo, naravno da se placa operacija, npr nedaj Boze transplatacija organa i sl, sam trazis kliniku i snosis apsolutno sve troskove.... ali prednost je sto hvala Bogu u ovom slucaju, kad pohranis svoje celije, bar ne trazis i ne cekas donora, vec oni od celije "uzgoje" organ koji ti treba... cak malo i zastrasujuce izgleda, gledala sam dokumentarac na discovery-ju.... elem, to je cijena samo za pohranu i cuvanje na 20 godina, a ostalo je opet na tebi, samo Boze pomozi da nam to nikad nikom ne zatreba... e ne znam ko pita za ctg, nije tacno da je samo u slucaju komplikovanih trudnoca, moja je hB skroz uredna, ali sam prosle sedmice, sa punih 35 sedmica isla prvi put, sutra opet aBd.... valjda sedmicno do termina, a onda cesce... ne znam to tacno, pitacu sutra... :-)
|
|
|
|