pauza -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (25.12.2011 19:07:56)
|
evo i mene konacno, opet sam hodala, a ledje mi otpadaju:-(( vidim o gospodjama se stranice ispisale, jest vala prava gospoJa, ovoliko se ni o porodu ne prica hihihi elem, ja sam kao ticher, depiliram seve osim crte jedne cijeli zivot, a zadnji put sam sve, pa tako planiram i ovaj put pred porod, valjda beba nece krenuti ranije, pa da ne stignem otici na depilaciju, da moram brijati, jer je meni brijac smrt za dlake, ovako bas dugo budem mirna... a u trudnoci se pravo prorijedile, na nogama trci trci pa dlaka... da ne znam pomislila bih da nosim musko, pa mi on sve ove hormone pokupio, a ovako ne znam... uglavnom super je:-)) arina, stvari su fakat super!! kako neko vec rece, kod nas takvo sta nema uopste kupiti, imao nemao novaca... smrc:-( mi smo danas kupili AS i torbu za mame, bas sam odusevljena:-))) a kupila sam i jedne pamucne gegice, jer su nam skoro sve plisane... doduse na onim pcelica maja plisanim pise 100 % pamuk, tako da je to sve super za bebu i udobno, ali eto nek se nadje i neki tanji, mozda za spavanje:-)) eto drage moje debeljuce, ljubim vas i mazite malo svoje pupe:-)):-*
|
|
|
|