Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (23.12.2011 16:24:03)
|
IZVORNA PORUKA: Hurma bebice, da ti bona cestitam na djevojcici, hrabrosti, volji ma svemu... nadam se da uzivate, da si napokon uvidjela da zivot kad dođe dijete dijeli se na "život prije bebe i zivot poslije dolaska bebe"... ja sam naravno za ovu varijantu poslije... :) sve se podredi jednom malom bicu... uzivajte eto u sreci, zdravlju i dobrom ako Bog da materijalnom stanju [sm=smiley36.gif] kako je moja mama znala uvijek reci, zene se napate i na porodu i na oporavku, ali se to jaaaaaako brzo zaboravi, vidim po komentaru za dr da si poprilicno zaboravila i neka... to je ipak sve slatka nekakva bol... velika pusa [sm=rozica.gif] hvala ti puno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ma jasta zaboravi se, cak sam i doktorici "halalila" gresku[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i to bas danas kad mi je KONACNO RANA ZARASLA, bas sam se napatila, evo 26 dana kako zarasta valjda sto sam 2 put radjena, al dobro je hB, sad se sve vrti oko bebice kako kazes, a na sebe covjek i ne misli vise[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|