Gift -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (14.10.2011 19:56:57)
|
dobro vece, da vam se i ja malo javim...danas mi je dan bio haus...prvo sam ujutru isla vadit nalaze a nisam cijelu noc spavala, i onako nerevozna, neispavana i gladna, posvadam se s mm radi gluposti, isplakala sam se na sabahu ko nikad, a bezveze...naravno kasnije smo se pomirili [sm=smiley1.gif], onda odem do UKC da predam zahtjev za maticne celije, pa onda pokupovat neke stvarcice za bebu, pa do Centra za soci.rad da vidim sta mi treba oko papirologije za porodiljsku naknadu...tu me lijeva noga pocne opasno kocit, jedva dodem kuci i sad me boli noga i da izvinete lijevi guz...pa onda po nalaze koji mi haman nisu dobri sve mi nesto poviseno i podvuceno, a dr. tek u utorak idem.. pa onda do banke da uplatimo depozit kaze treba vam devizni racun, pa se vrati po CIPS..nahodala se danas pravo, a cijelo vrijeme se osjecam ko trut, sama sebi nesto teska, stomo mi narasto ja mislim da ne moze vise, ko god me vidi kaze ''to samo sto nije?''...i nekako sam se bila ruzno sagela i cujem u stomaku nesto ''bljub'' i odma sam se prepala da nisam bebiju sta nagnjecila, a on nece sad da se javi pa nece[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|