Niina -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (12.10.2011 16:52:46)
|
Svim mamicama buducim, jedan sladak odlomak knjige Dok ti ovo pišem, ne znam kad ćeš doći na svijet. U ovom trenutku znam da ću ti jednog dana tepati, a ti meni govoriti mama. Naučit ću te da među ljudima postoji samo jedna granica, ona koja razdvaja dobre i zle. Ne postoje crni, bijeli, crveni, žuti, samo dobri ili loši. Vidjet ćeš da smo svi naoko različiti, ali ipak čovjeka ćeš upoznati tek kad mu dotakneš dušu, tek kad u njegovim očima vidiš onaj poseban sjaj dobrote. Ljubav je vrhunac svega, to ćeš naučiti vremenom. I nije to samo ljubav prema jednoj osobi, to je i ljubav prema obitelji, prijateljima, Bogu. Vjeruj mi, kad ti bude najteže, bit će onih koji će učiniti sve za tvoj osmijeh. Jednog dana, kad odrasteš dovoljno da se zaljubiš, upoznat ćeš ovaj najdivniji osjećaj o kojem sam ti pisala. I shvatit ćeš da ljubav nije samo obična riječ. A onda, shvatit ćeš da to nije hir, da je to ona vječna ljubav i vjenčat ćeš se, razmišljat ćeš o svojoj djeci, i njih učiti o ovome svemu. Jednom ću ostariti, moje srce će se umoriti i morat ćeš dalje bez mene. Ali ne brini, kad god te problemi pritisnu i nemaš nikoga da te sasluša, promatraj malo nebo i zažmiri, tiho šapni moje ime. Tamo ću biti ja ♥
|
|
|
|