Anica1 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (11.10.2011 14:48:51)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: Anica1 Vodolija83 hvala za info :) samo mi jos reci gdje je One2play? Pravo mi se svidja vrtuljak, neobican skroz. Cim dodje mm sa puta idem da vidim to. Jutros je zvao, curici svasta pupio u Parizu:) sad kad je vanicno curica kupujemo samo roza, ljubicasto... Da malo nadoknadimo:) Cestitam i ja tebi, sad si bas XXL trudnica, nema vise sale :) Sretno sa skidanje, serklaze, nije to nista strasno, moja prijateljica kaze da nije ni osjetila. Bebice11 hvala ti draga, tu sam, kako mi je mm na putu ja kod mame, uzivam, jedem, debljam se:) ali ne zalim se, skinuce se kilice. I ti si nam blizu, mozda nas dvije i zajedno to odradimo na kraju :) Meni stomak bas tvrd, ukljucila mi je sada tri puta po pola gyniprala. Ja cu vjerovatno po doktoricinom na carski, ali moram se raspitati moze li mi tada ukloniti i ovaj mipm glupi kad ce me vec uspavljivati. To bi bilo super, ali ne mogu da nadjem nigdje na forumima nekoga ko je to uklonio zajedno sa carskim, necije iskustvo. upravu si, to bi bilo super[sm=smiley1.gif], da to odmah rijesis, raspitaj se svakako[sm=bravo.gif] a i ja cu za svoj polip nek skidaju odmah dok rana dolje bude vruca ako bude prirodan porod ako Bog da Samo uzivaj kod mame[sm=smiley1.gif] a sta ti je dr rekla na zadnjem pregledu za posteljicu, jel ti ista spominjala? pitala sa, je za posteljicu, pokazala mi je par bijelih tackica na zidu posteljice i kaze da mi je to isto od mioma ali nije nista zabrinjavajuce, kao to je logicno posto je miom velik.
|
|
|
|