sweet BaBy -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (11.10.2011 9:40:18)
|
Jutro, hajte na kafu [sm=smiley36.gif] Ja evo odvela kcerku u vrtic, pa sad kahvelenisem uz RR :-) Tajra26 puno srece ti zelim i ocekujemo lijepe vijesti [sm=smiley31.gif] Minie i kod tebe sitnije, sad ces i ti u jednocifrene aBd. Puno srece na kontroli i uskoro cemo aBd slaviti. Selminja evo i mene[sm=smiley1.gif] Napokon cu danas spremiti torbu za bolnicu heheh vjerovale ili ne, nisam jos. Ali danas je krajnje vrijeme. Jer su ledja pocwela po malo boluckati, a i u dnu stomaka je napeto[sm=smiley36.gif] I kod tebe je draga sitno, sace to brzo proci aBd. soraya zavidim ti za jucerasnje uzivanje uz kestenje[sm=smiley1.gif] ja jos nisam vidjela gdje ih ima kupiti, da jos koju kilu nabacim[sm=smiley36.gif] Mamma2be nisi jedina vjeruj mi. Ja sam juce skoro cijeli dan preplakala, i jos se sinoc s mm posvadjala oko gluposti. pahuljica25 odmaraj koliko mozes, sve je to normalno. Ja sam znala nekada na ulici stati i prekriziti noge i cuvati see za stomask, misleci da ce ne daj Boze ispasti[sm=smiley1.gif] posto mi je ova [sm=duda.gif] malo nize. pauza vec pocela navijati heheh tako treba. Nadammo se pobjedi. Animagical [sm=smiley31.gif] za tebe i bebicu. i nadam se da nisam nekog zaboravila, ako jesam sorry.
|
|
|
|