Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Životinjsko carstvo "Dinosauri" 6.10.2011 23:09:19
Anoniman
Mi skupljamo, a nije album kao prije, mislim mi na promociji dobili dva spila karata i jedan karton za ljepljenje za nagradnu igru, a slike lijepis na jedan spil karata, eto pa ako gdje vidim javim ti
RE: Životinjsko carstvo "Dinosauri" 7.10.2011 10:16:01
HAHA
Mi u Dubrovniku kupili isto te karte i tu se sličice zalijepe,a kad popuniš karton sa uglovima na kojima su brojevi(50komada)pošalješ i dobiješ web kameru.
RE: Životinjsko carstvo "Dinosauri" 7.10.2011 10:52:51
HanaBana
I mi kupujemo cokoladice i skupljamo slicice ali ne znamo kako doci do karata. Kazu bilo je na promocijama po trznim centrima za vikend tako da cu ovaj vikend da se nacrtam u trzni i ne izlazim dok ne dobijem pa makar ih zvala i trazila
RE: Životinjsko carstvo "Dinosauri" 22.11.2011 14:12:47
ziki
Skupljamo i imamo duplih 1, 5, 12, 21, 23, 24, 26, 37
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Životinjsko carstvo "Dinosauri" 8.4.2012 14:07:50
Nemo arslan
IZVORNA PORUKA: dinos
Bok!! Imaš li još uvijek 7 i 16 ili je planulo? Ja imam dosta životinjskog, pa ako ste zainteresirani... :) [/quote broj 16 na ponudi. U obzir dolazi razmjena za žc 2008. pozz svima