Madam Mohamed -> RE: vasa zanimanja (22.4.2010 15:43:05)
|
Lijepa ponuda, zaista. Iskreno, djeca su mnogo iskrenija i s njima je mnogo lakse raditi nego s odraslima. U bolnicama dakako ima vise patologije, poremecaja, psihoza. Ja ocekujem bebu u septembru aBd. Nije mi nuzda raditi. Muz radi u banci ali zadovoljstvo mi pricinjava raditi posao koji volim.[sm=smiley1.gif] Kasnije ce vjerovatno razmisljanje biti drugacije. U toku studija i prije bebe, nisam se zeljela odreci posla ni po koju cijenu. Sada kad osjetis one baloncice i lagane pokrete..eeh..Ne dozvoljavam da se neko dr brine o bebi. Mama je tu za mrvicu svoju.[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: medic slatki fino, mada mislim da je sigurno lakse u prosvjeti nego li u zdravstvu, bar tako kazu neki koji su oboje probali, ja trenutno ne radim imam 18 mj sina pa malo ot prije porodjaja sam na bplovanju, inace sam radila u Turskoj humanitarnoj organizaciji Tika, vec su mi nudili naravno preko poznanstva, mM radi kod njih,da radim u privatnoj tur osnovnoj skoli, ali mi se dijete jos ne oatavlja nikome bar jos pola god, uostalom da mi je nuzda pocela bih odavno, sad vidjecemo ove dvije solucije i dalje su u opticaju [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|