Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam za sebe uradila... 9.3.2012 23:55:07
mila81
Eh ja sam za sebe danas, ustvari večeras uradila divnu stvar, otišla na zabavu sa kolektivom u jednom restoranu i isplesala se ko "velka", i baš mi je godilo, izbacila sam svu negativnu energiju, i obećala sebi, da ću češće to raditi, ili se upisati na zumbu
RE: Danas sam za sebe uradila... 10.3.2012 15:44:59
emma.L
IZVORNA PORUKA: reallove
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Ovih dana sam promjenila svoj zivot :) osjecam se divno....
Vesela, ovo je meni bas super tema jer dobijes ideju sta mozes za sebe uciniti jer neki sebe manje rade nego za druge...
A sts radis za druge radis u tisini a ne da svi moraju da znaju, onda to nije to ;)
Danas sam prepustila MM-u djecu i ručak i ispalila u grad na kavu s kolegicom, svratila u miru u DM, kupila tašnu u Guliveru i naušnice. I još ću kasnije naručiti novu ugaonu garnituru koju dugo želim i još ćemo MM i ja u hodanje večeras, i još planiramo u Mo sutra , a nije mi rođendan, samo nadoknađujem nekoliko mjeseci sjedenja doma.
RE: Danas sam za sebe uradila... 13.3.2012 23:12:14
Galicia
Odradila 12 i po sati pomagajuci starijim i ne tako starijim bolesnicima. Osjecam se POTPUNO. I zahvalna sam sto volim svoj posao i sto imam mogucnosti da radim.
RE: Danas sam za sebe uradila... 13.3.2012 23:18:17
Honey3
IZVORNA PORUKA: Galicia
Odradila 12 i po sati pomagajuci starijim i ne tako starijim bolesnicima. Osjecam se POTPUNO. I zahvalna sam sto volim svoj posao i sto imam mogucnosti da radim.
E aferim zeno
RE: Danas sam za sebe uradila... 4.4.2012 14:53:57
emma.L
Jučer bila kod kozmetičarke, a sutra me svekrva mijenja ujutro da malo ispušem ventile u šopingu. Budući da nemam gdje leći i spavati da me ne nađu i da ih ne čujem, i ovo je dobro .
RE: Danas sam za sebe uradila... 8.12.2012 20:09:34
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: neki x
Ispunila svoje srce...