|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
27.12.2014 10:58:38   
bebaa
Opet Sms...ovaj put iz merkatora...bivseg...

27.12. Hapyhour do 21 sat...50 posto snizenje u Modiani,Intersportu...do 19 casova i trojne pike ako ih jos kp skuplja...

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2026
27.12.2014 11:00:22   
teacher75
a ja dobih mail od lindexa, i kod njih snizenje al vjerovatno samo jedan dio kolekcije

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 2027
27.12.2014 11:06:56   
canim
Ja sam juce preko dana samo skoknula u Zaru po pernatu jaknu 45 KM -30% od cijene, po meni realna cijena tako da nisam htjela da cekam vece snizenje jer tad nece sigurno biti brojeva od pernati vec samo onih od poliestera. Kupila jos nekih par stvarcica usput.

Po meni cijene za djevojcice su bas fine, vecina jakni 45 km, pantalone/jeans 25,30km, haljine 30tak km, pamucne majice/rolke oko 10tak km, bas fini dzemperi na kopcanje od 20-30 km, bilo je i dukseva nisam gledala cijenu, velicina ima.

U drugim radnjama nisam nesto puno ulazila, nisam imala vremena ali sam zraknula onako brzinski neke stvarcica i moze se naci i snizenih i onih po punoj cijeni jer je vec inditex grupacija ubacila novu kolekciju u prodavnicama tako da se moze svasta naci.

Kao sto teacher rece vece snizenje bi trebalo biti iza nove godine, s tim da ce tad brojevi biti pod upitnikom ali vjerujem da ce se i tad moci naci svega.

Neposredna veza do poruke: 2028
27.12.2014 17:18:56   
elmaL

IZVORNA PORUKA: teacher75

a ja dobih mail od lindexa, i kod njih snizenje al vjerovatno samo jedan dio kolekcije

I ja bih u Lindexuser posted image

canim u pravu si za djecu ima stvari po finim cijenama, majice za djecake po 12KM ima ih i 9.90 jednobojnih, za curice isto tako. Tek za ove male, helankica i sl.

Ja kod njih vecinu stvari djeci kupujem samo sto cekam ono poslije dodatno snizenje. Prosle god sam kupila Eminu jaknu za 35KM bila 99... pizdamu za 12.90, itd.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

Neposredna veza do poruke: 2029
27.12.2014 18:06:53   
salmy
U Lundexu nesto malo snizeno...jakne recimo 65 sa snizenjem...trenerke donji djelovi po 23 KM...znaci vrlo malo izbora..

mi kupili jaknu u zari jer sam skontala da necu naci bolju po toj cijeni

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 2030
4.1.2015 22:44:16   
Lavica28
U Coin Casi je snizeno skoro sve 50% jer zatvaraju radnju, u martu se otvara u SCC-u. Uzasna je guzva i prilicno je opuhano, ali se i dalje moze svasta naci.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2031
5.1.2015 14:24:53   
elmaL

IZVORNA PORUKA: Lavica28

U Coin Casi je snizeno skoro sve 50% jer zatvaraju radnju, u martu se otvara u SCC-u. Uzasna je guzva i prilicno je opuhano, ali se i dalje moze svasta naci.

Oni imaju divnih stvari, ali su zatvorili radnju ovdje kad su otvorili u Sauser posted image

Vidjeh u Deichman-u danas, ako kupite dva snizena artikla, drugi je 50% jeftiniji, a ako uzmete 3, treci dobivate za 1KM. Odnosi se na obucu i torbe.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu Lavica28)
Neposredna veza do poruke: 2032
5.1.2015 18:59:52   
Visnja RR
Intersport od 30 do 60%

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 2033
5.1.2015 19:14:03   
teacher75
Meni bi trebale neke hlace kao skijaske za planine. Znas li ima li sta na tom snizenju povoljno?trebaju meni a ne djeciuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2034
5.1.2015 19:14:07   
teacher75
Meni bi trebale neke hlace kao skijaske za planine. Znas li ima li sta na tom snizenju povoljno?trebaju meni a ne djeciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2035
5.1.2015 20:12:46   
Full Moon
oviesse 50 posto, nesto 30 postouser posted image

Neposredna veza do poruke: 2036
5.1.2015 20:28:17   
salmy

IZVORNA PORUKA: Full Moon

danas bila nista spec..zatvraju radnju u Interexu otvaraju u CCS...

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 2037
5.1.2015 20:44:44   
Full Moon

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: Full Moon

danas bila nista spec..zatvraju radnju u Interexu otvaraju u CCS...

Cuj, pa super, voljela bih da svi imaju radnju u scc, skratit ce nam hodanje ;)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2038
5.1.2015 20:49:34   
canim
Pise na izlogu da renoviraju radnju a vrlo moguce da i zatvaraju, to nisam vidjela da pise.
Snizenje je smjesno, majice koje su bile 17 sad su 15, neki kompletici od 28 sad su 20 i tako user posted image

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 2039
5.1.2015 20:56:19   
R&T@
Vi sto bolje pamtite, kada pocinju veca snizenja?

Ovo sve nesto "usitno"...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2040
5.1.2015 20:59:46   
bebacha
hocel biti sta u Azelu skoro,da se pripremim
volim njihova snizenja user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2041
5.1.2015 21:01:26   
muaaa
Carpisa 30-50%..ima finih modela

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2042
5.1.2015 21:06:36   
canim

IZVORNA PORUKA: R&T@

Vi sto bolje pamtite, kada pocinju veca snizenja?

Ovo sve nesto "usitno"...

Pa zavisi od prodavnice do prodavnice ali uglavnom racunaj da najvece snizenje krece nakon svih praznika, dakle poslije 14 januara jer u februaru vec su radnje pune nove kolekcije ali se jos uvijek moze naci snizene robe cak sve do 14 feb.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2043
5.1.2015 21:06:43   
elmaL

IZVORNA PORUKA: bebacha

Je li bio iko ovih dana?
Da ne idem jos ako nemaju snizenjauser posted image

E i A=<3

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2044
5.1.2015 21:06:51   
R&T@

IZVORNA PORUKA: bebacha

Pise da je 20 % do 7.1.

E, sad se nadati da ce 8.1. biti vise...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2045
5.1.2015 21:08:55   
Visnja RR

Ima ...čini mi se hlaća ima najviše ....hlače su od 40 do 50%

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 2046
5.1.2015 21:21:30   
teacher75
U lindexu ono veliko snizenje bude u februaru, cini mi se

Neposredna veza do poruke: 2047
5.1.2015 21:23:37   
elmaL
Po radnjama u Mepasu krajem januara-pocetkom feb budu veca snizenja.

E i A=<3

Neposredna veza do poruke: 2048
5.1.2015 21:32:11   
salmy

danas pitala tek u martuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2049
5.1.2015 21:33:04   
bebaa

IZVORNA PORUKA: salmy

danas pitala tek u martuuser posted image

taman...da se oporavim od januara.....i računa....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

BEBA

zanima me dokle su djeca "bebe" . Ono da kazes beba je on /ona jos nezna nista ....To se bas pitam .Dal djete posle godine nije vise beba ili jest .... I ako jest recimo beba dokle traje do 2 ili 3 godine dok napune ?.

molim odg. (99%)

molim odg. (1%)

Broj svih glasova: 71

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *